Szakértőink

Az értékesítési területen sok cégnél vannak kihívások. Ezek legtöbbször  más területeket is érintenek, nem csak  értékesítési tudás szükséges a megoldásokhoz. Webes megjelenés, HR, online jelenlét  - ezekről a területekről csatlakoztak hozzám szakértők, hogy együtt nyújtsunk teljes megoldást.

Bartha Anikó HR csapatépítész nem sokkal az indulás után csatlakozott a Vittinger Tréninghez, ma már üzlettársként, partnerként dolgozunk együtt. Így a HR-t és az értékesítést együtt tudjuk vizsgálni és fejleszteni ügyfeleinknél. Ezért is frissítettük a márkanevünket Bartha-Vittinger Tréningre.

Müller Péter szövegíró, blogger egy évvel az indulás után kezdett velünk dolgozni. Először egy-egy kampány erejéig, majd rövidesen már rendszeres együttműködő partnerként erősíti a csapatunkat.  Hasznos nekünk a fiatal, friss szemlélet, valamint az a tudás, amit  Péter rövid idő alatt elsajátított online marketing területen. 

Mayer Andrással is több sikeres projektet vittünk végig vezetőfejlesztés terén, ráadásul András a multinacionális és nagyvállalatoknak is tud hatékony értékesítés támogatást nyújtani. 

Így a segítségünkkel a cégedben az értékesítés, a HR és az Online megjelenés  jól működő, hatékony gépezetté állnak össze. 

Ha megnézed a további szakértőink menüpontot, ott is remek szakembereket találsz, akikkel egy-egy projekten kitűnően együtt tudunk működni.

Kattints a nevekre, hogy képet kapj a tevékenységünkről.


Vittinger László
Jelenleg nem rendelhető.

Vittinger László

kapcsolatépítész, értékesítésfejlesztő
tulajdonos

Bartha Anikó
Jelenleg nem rendelhető.

Bartha Anikó

HR csapatépítész, jól-lét mentor
tulajdonos

Müller Péter
Jelenleg nem rendelhető.

Müller Péter

textmester, blogger

Taba Orsolya
Jelenleg nem rendelhető.

változástámogató tanácsadó, tréner

1972 -2022
Nyugodj békében!

Mayer András
Jelenleg nem rendelhető.

Mayer András

Tréner - vezetőképzés

További szakértőink
Jelenleg nem rendelhető.

További szakértőink

Ők segítik még a vállalkozásodat a fejlődésben.


Elsőként javaslom, hogy velem ülj le egy beszélgetésre, hogy először az összefüggéseit nézzük át a megoldandó feladatoknak értékesítés fejlesztés területen. Ehhez a legkönnyebben ide kattintva foglalhatsz időpontot

Vittinger László
kapcsolatépítész, a Bartha-Vittinger Tréning társalapítója