Szakértőink

Az értékesítési területen sok cégnél vannak kihívások. Ezek legtöbbször  más területeket is érintenek, nem csak  értékesítési tudás szükséges a megoldásokhoz. Webes megjelenés, HR, online marketing,  - ezekről a területekről csatlakoztak hozzám szakértők, hogy együtt nyújtsunk teljes megoldást.

Bartha Anikó HR csapatépítész nem sokkal az indulás után csatlakozott a Vittinger Tréninghez, ma már üzlettársként, partnerként dolgozunk együtt. Így a HR-t és az értékesítést együtt tudjuk vizsgálni és fejleszteni ügyfeleinknél.

Bacsó-Körmendi Ádám online stratéga és Müller Péter szövegíró, blogger egy évvel az indulás után kezdett velünk dolgozni. Először egy-egy kampány erejéig, majd rövidesen már rendszeres együttműködő partnerként erősítik a csapatunkat. Hasznos nekünk a fiatal, friss szemlélet, valamint az a tudás, amit Ádám és Péter rövid idő alatt elsajátított online marketing területen.

Mayer Andrással is több sikeres projektet vittünk végig vezetőfejlesztés terén, ráadásul András a multinacionális és nagyvállalatoknak is tud hatékony értékesítés támogatást nyújtani. 

Így a segítségünkkel a cégedben az értékesítés, a HR és az Online megjelenés  jól működő, hatékony gépezetté állnak össze. 

Ha megnézed a további szakértőink menüpontot, ott is remek szakembereket találsz, akikkel egy-egy projekten kitűnően együtt tudunk működni.

Kattints a nevekre, hogy képet kapj a tevékenységünkről.


Vittinger László

Vittinger László

kapcsolatépítész, értékesítés fejlesztő
tulajdonos

Bartha Anikó

Bartha Anikó

HR csapatépítész, coach
tulajdonos

Bacsó-Körmendi Ádám

Bacsó-Körmendi Ádám

online stratéga

Müller Péter

Müller Péter

textmester

Mayer András

Mayer András

Tréner - vezetőképzés

További szakértőink

További szakértőink

Ők segítik még a vállalkozásodat a fejlődésben.

Üzleti partnereink

Üzleti partnereink

Honlapkészítő, nyomda, mediátor, üzleti magánnyomozó...

...kipróbáltuk. Jól dolgoznak.

   

Elsőként javaslom, hogy velem ülj le egy beszélgetésre, hogy először az összefüggéseit nézzük át a megoldandó feladatoknak értékesítés fejlesztés területen. Ehhez a legkönnyebben ide kattintva foglalhatsz időpontot

Vittinger László
kapcsolatépítész, a Vittinger Tréning alapítója