Karrier

Ezen az oldalon partnereink állásajánlatait láthatod. Partnereink kivételes cégek, nem csak munkatársakat keresünk részükre, hanem segítjük őket vonzó munkahelyek kialakításában is. Ha jelentkezel valamelyik pozícióra, akkor nem csak azt vizsgáljuk meg, hogy a cégnek megfelelő kolléga leszel-e, hanem azt is, hogy ez a cég a legmegfelelőbb választás legyen a számodra is. 

Bartha Anikó HR csapatépítész egyedi módszerekkel, empatikusan, a te érdekeidet maximálisan figyelembe véve folytat veled egy beszélgetést. Ezt mások talán interjúnak hívják, de a jelöltek nálunk ezt egy kellemes  és laza beszélgetésnek érzik, és az eredménytől függetlenül pozitív emlékekkel távoznak tőlünk. 

Kattints a neked szimpatikus pozícióra, és töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Ha éppen nincs nyitott pozíciónk, vagy nem találtad meg a neked megfelelőt, akkor regisztrálj adatbázisunkba!

Regisztráció adatbázisunkba

Regisztrálj adatbázisunkba, és mi csak olyan céghez fogunk ajánlani, akik tudatosan törekednek vonzó munkahelyek kialakítására

Mottónk: 

Rabszolgatartás helyett legyen minden vállalkozás vonzó munkahely Magyarországon!

Projektszervező, irodavezető

Meg tudod szervezni, hogy egy kis fekete csomagból egy gyönyörű kerti tó legyen az ügyfél legnagyobb megelégedésére? Akkor Te vagy a mi emberünk, mert többek között ilyen megbízásaink vannak az ügyfeleink részéről.

Egyébként Európa legnagyobb vízszigetelő műanyag fóliáinak kereskedelmével, gyártásával és beépítésével foglalkozó vállalata vagyunk, és téged keresünk

projekt szervező, irodavezetői pozícióba.

Próbáld ki nálunk a szervezőkészségedet, önállóságodat!

Logisztika és Ügyfélkapcsolat SIKA módra

Logisztika, adminisztráció és ügyfélkapcsolat  – a sikerünk kulcsa, mi ezt szó szerint értjük. De Nélküled nem tudjuk profin csinálni. Téged keresünk, ha örömmel tölt el, hogy a vevő azért szeret a Sika Hungáriánál vásárolni, mert Te is itt vagy nálunk. Téged keresünk, ha precízitásod mellett olyan a kommunikációd, hogy az ügyfél mosolyogva teszi le a telefont a beszélgetésetek után, vagy elégedetten olvassa az emailedet. 

Telefonos ügyfélfogadó

Nálad kezdődik, rajtad múlik, veled csináljuk!

Keressük az értékesítő csapatunk telefonos ügyfélfogadóját, aki a hangunk lesz, akivel az ügyfél először kapcsolatba kerül - bizalmi munka a javából.

Vajon te leszel a Chemplex hangja, akire már nagyon várunk?

Vezetői asszisztens

Ki mondta, hogy kiveszett a Világból, a cégekből a szakmai alázat?

Ha úgy érzi, eddig nem értékelte környezete a felelősségvállalását és minőségre törekvését, akkor az ETK zRt. vezetői asszisztensi pozíciójában jól fogja érezni magát, mert itt rokon lelkekre talál!

Sales Manager

Tedd még értékesebbé cégünket! Mi pedig értékessé teszünk téged!

Van az úgy, hogy reménykedik az egyszeri értékesítő, hogy talán most megtalálja az ideális munkahelyet.

Operatív menedzser gyakornok

Látod magad, amint 3 év múlva átveszed az Év Fiatal Menedzsere díjat?
Gyere hozzánk és töltsd be Operatív Menedzser Gyakornok pozíciónkat a Rhenusnál!

   

Remélem, hogy neked is sikerül megtalálni a legjobb karrierlehetőséget nálunk, találkozunk az interjún!

Bartha Anikó
HR csapatépítész, tulajdonos

Vittinger László
Kapcsolatépítész, tulajdonos