Karrier

Ezen az oldalon partnereink állásajánlatait láthatod. Partnereink kivételes cégek, nem csak munkatársakat keresünk részükre, hanem segítjük őket vonzó munkahelyek kialakításában is. Ha jelentkezel valamelyik pozícióra, akkor nem csak azt vizsgáljuk meg, hogy a cégnek megfelelő kolléga leszel-e, hanem azt is, hogy ez a cég a legmegfelelőbb választás legyen a számodra is. 

Bartha Anikó HR csapatépítész egyedi módszerekkel, empatikusan, a te érdekeidet maximálisan figyelembe véve folytat veled egy beszélgetést. Ezt mások talán interjúnak hívják, de a jelöltek nálunk ezt egy kellemes  és laza beszélgetésnek érzik, és az eredménytől függetlenül pozitív emlékekkel távoznak tőlünk. 

Kattints a neked szimpatikus pozícióra, és töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Ha éppen nincs nyitott pozíciónk, vagy nem találtad meg a neked megfelelőt, akkor regisztrálj adatbázisunkba!

Regisztráció adatbázisunkba

Regisztrálj adatbázisunkba, és mi csak olyan céghez fogunk ajánlani, akik tudatosan törekednek vonzó munkahelyek kialakítására

Mottónk: 

Rabszolgatartás helyett legyen minden vállalkozás vonzó munkahely Magyarországon!

Logisztika és Ügyfélkapcsolat SIKA módra

Logisztika, adminisztráció és ügyfélkapcsolat  – a sikerünk kulcsa, mi ezt szó szerint értjük. De Nélküled nem tudjuk profin csinálni. Téged keresünk, ha örömmel tölt el, hogy a vevő azért szeret a Sika Hungáriánál vásárolni, mert Te is itt vagy nálunk. Téged keresünk, ha precízitásod mellett olyan a kommunikációd, hogy az ügyfél mosolyogva teszi le a telefont a beszélgetésetek után, vagy elégedetten olvassa az emailedet. 

Műszaki koordinátor

Érezted már azt, hogy többre vagy képes?

Tapasztaltad, hogy egy szintről nem tudsz továbblépni a karrieredben?

Túl nagy, vagy túl kicsi Neked a mostani céged?

Fejlődni vágysz, de még keresed az utat?

Téged várunk a Kapu-centumhoz műszaki koordinátor pozícióba – de ez csak a kezdet, nálunk karriert is építhetsz!

IT értékesítő

Mozgás! Igen, jól érted, ez nem állás, hanem mozgás!

Keressük azt az új értékesítő kollégát, aki azonosulni tud azzal a célunkkal, hogy országosan elérhetővé tegyük a termékeinket a céges végfelhasználóknak, és támogassuk a forgalmazásban meglévő forgalmazó partnereinket. 

A  Nextcomp egy nemzetközi számítástechnikai nagykereskedelmi cég, a termékeink pedig alig használt, főként prémium kategóriás laptopok, asztali gépek és monitorok. Segíts nekünk, hogy ezeket eljuttassuk ügyfeleinkhez!

Senior IT sales – az értékesítés színe-java

Téged keresünk! Ha eddig nem tudtál kibontakozni Senior  IT salesként, ha profi kapcsolatteremtő és értékesítő vagy, de hiányzik mögüled egy jól képviselhető cég, profi műszaki háttérrel, akkor keress minket!

IT kereskedő és üzemeltető ügyfelünk téged vár egy elképesztő Senior Sales pozícióba!

Szerviztechnikus

Ha már gyerekként mindent szétszedtél (és össze is raktál természetesen), ha szerinted is az a gép dolga, hogy működjön, és ráadásul ezt az ügyfélnek is el tudod magyarázni - gyere a Chemplex-hez szervíztechnikusnak

Ha majd nálunk dolgozol, tapasztalni fogod, hogy mindig tanulni és fejlődni fogsz, és egy támogató csapatban leszel ütős játékos.

Könyvelő

Helló!

Vettünk egy számítógépet, egy irodai széket, és egy íróasztalt. Már csak Te hiányzol, hogy használd!

Mikor?  Nap közben
Hol?  A Clement Weavernél (Budapest,IX., Malom Udvar)
Mint mi?  Mint könyvelő

Bebizonyítjuk Neked, hogy a könyvelői munkát nem csak fancsali képpel, szigorú tekintettel és rettegő ügyfelekkel lehet végezni!

Telefonos ügyfélfogadó

Nálad kezdődik, rajtad múlik, veled csináljuk!

Keressük az értékesítő csapatunk telefonos ügyfélfogadóját, aki a hangunk lesz, akivel az ügyfél először kapcsolatba kerül - bizalmi munka a javából.

Vajon te leszel a Chemplex hangja, akire már nagyon várunk?

Sales Manager

Tedd még értékesebbé cégünket! Mi pedig értékessé teszünk téged!

Van az úgy, hogy reménykedik az egyszeri értékesítő, hogy talán most megtalálja az ideális munkahelyet.

Operatív menedzser gyakornok

Látod magad, amint 3 év múlva átveszed az Év Fiatal Menedzsere díjat?
Gyere hozzánk és töltsd be Operatív Menedzser Gyakornok pozíciónkat a Rhenusnál!

   

Remélem, hogy neked is sikerül megtalálni a legjobb karrierlehetőséget nálunk, találkozunk az interjún!

Bartha Anikó
HR csapatépítész, tulajdonos

Vittinger László
Kapcsolatépítész, tulajdonos