Networking tanulmány
db

Networking tanulmány

A termék ára: 1 990 Ft

Kedves vállalkozó, értékesítő!

Nemrég beszélgettem egy vállalkozóval ügyfélszerzésről. Be akar jutni egy cég egyik vezetőjéhez, és azt kérte, hogy tanítsam meg, hogy hideghívással hogyan juthat be.

Erre udvarias, de határozott nemet mondtam. Megkérdeztem, hogy milyen sikereket ér el hideghívással. Minimálisat, válaszolta.

Ekkor javasoltam, hogy ne egy XX. századi módszert javítgassunk, hanem nézzük meg, hogy milyen más módon juthat be. A megoldás: networking (üzleti kapcsolatépítés). Kérjen ajánlást, keressen közös ismerőst.

Erre kifakadt: - Még mindig itt tartunk??? Uram-bátyám stílusban mutyizva jussunk be valahová? Akkor már semmit nem számít, hogy milyen referenciáink vannak? Milyen a nevünk a piacon? Milyen jó Facebook oldalt csináltam?

Sóhajtottam egyet, és arra gondoltam, hogy itt az idő, hogy ne csak neki, hanem ebben a tanulmányban mindenkinek tisztába tegyem a különbséget.

Szerintem az utóbbi években sokszor hallottad már a networking szót, vagy hívtak meg üzleti reggelire - te pedig dühösen legyintesz, mert nem látod ennek a hasznát.

De lehet, hogy nyitott vagy, voltál már tag egy networking szervezetben, de csalódtál - mert neked nem hozott ügyfelet. 

Hol a hiba? Hogyan hozhat neked tukmálásmentesen ügyfelet a networking, hogyan kell egy olyan erős kapcsolati hálót építened, hogy ajánlásokat kapjál

Szerezd be és olvasd el ezt a rövid tanulmányt, és rájössz, hogy neked is működhet. Csak be kell tartani, amit olvastál... Kattints jobbra fent a piros "kosárba rak" gombra!

Az ár 27% Áfát tartalmaz.