Ne tukmálj! Értékesíts! - hangoskönyv
db

Ne tukmálj! Értékesíts! - hangoskönyv

Akció: 3 990 Ft
Régi ár: 5 490 Ft

Ha jobban szereted hallgatni mint olvasni a különféle tananyagokat, akkor válaszd a hangoskönyvet! Fejlődni szeretnél mint értékesítő? Nos akkor neked való a Ne Tukmálj! Értékesíts! című könyvem hangoskönyv formájában!  Ha személyesen értékesítesz, használd mindennap kézikönyvként!

De kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést:

  • egyéni vállalkozó
  • cégtulajdonos
  • értékesítési vezető
  • értékesítő

De ha te nem vállalkozó vagy értékesítő vagy, akkor is komoly szolgálatot tehet az életedben az értékesítői attitűd.  

De mit kapsz, ha meghallgatod a személyes értékesítés kézikönyvétMotivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. 

Ha  a valódi, nyomtatott könyvet választod, kattints ide!

Előrendelés! Várható megjelenés 2020.október 15.
Megjelenésig az akciós ár érvényes! 

Néhány vélemény a könyvről:

"Hiteles, kifejezetten olvasmányos írás. Magam egy évtizede ismerem az írót. Némely, a könyvben fellelhető sztorit, bakit, sikert, együtt követtünk el, amit jó volt "újra élni" és használni ma is, mint tapasztalatot. 
Azt kell mondjam, ezen könyv egy stabil alapja lesz a Vittinger brandnek, mert őszinte, teljesen tapasztalati élményeken nyugvó, letisztult összefoglalója az értékesítés szórakoztató formájának. Hisz az értékesítés játék is lehet... Határozottan ajánlom azoknak, akik kezdők a szakmában (hisz egy rutinos értékesítő megosztja tapasztalatait,s felsorol egy rakat hibáit, amit nem kell elkövetni) és azoknak, akik rutinos vén rókák, hogy emlékezzenek mint szúrnak el MÉG MINDIG! A többieknek meg simán kötelező! 
Cseppet sem mellékesen hálásan köszönöm, hogy inspiráltál, hogy egy régóta dédelgetett álmom megvalósulhasson a Tőled tanultak segítségével, s eddig több tucat embernek okozhattam örömöt általa."

Világi-Kollár András értékesítő

"A könyv: szuper! Nagyon jó stílusban írtad meg, sikerült a közvetlenséget és a tréneri hangnemet (cselekvésre szólítás, intő figyelmek, stb.) ötvözni, úgy ahogy még sosem olvastam senkitől. Ugyanakkor alaposan végig megy az értékesítés folyamatán, gyakorlat orientáltan, nem hosszú, kézikönyv terjedelemben. Nagyon jól sikerült."
Várady Gyula - üzletfejlesztési vezető
Stavmat

"Szia Laci! Olvasom a könyved. Nagyon penge, és lényegre törő. Elsősorban az tetszik benne, hogy nem bonyolult és körülményes folyamatokat látok hanem egyszerű és mindennapi javaslatokat, amik a lényegre mutatnak rá. Nagyon hasznos! Köszönet érte!"
Szabó Pál
Overani

"Bár nekem már volt szerencsém Lacitól személyesen is hallani a könyvben szereplő alapelvek/tippek nagy részét, jó volt írásban is hozzájutni, tudott újat mondani a könyv. Szerintem az ember egy írott szöveget máshogy dolgoz fel, így volt olyan, ami most jött át igazán. Kezdő és haladó értékesítőknek nagyon hasznos olvasmány, olyan vállalkozóknak pedig főként, akik nem tartják magukat értékesítőnek." 
Domonkos Csenge
Sonorilo Fordítóiroda

"Több évtizedes értékesítői múlt tapasztalatai, gyakorlata kicsivel több mint 120 oldalban. - Miként adj el? és Miként ne adj el? Hasznos tanácsok, trükkök a mai kor értékesítőinek, mert minden értékesítők vagyunk cégvezetőként, salesként, művészként, tanárként, orvosként ….
Ebben a könyvben minden benne van, amit érdemes tudni egy jó értékesítőnek. Lehetne tankönyv, lehetne egyetemi jegyzet, ami bővelkedik a jóízű sztorikban, de annál több. Sokkal több van ezeken az oldalakon mint amit valaha egy gyakorlott, profi értékesítő elárult a szakmai fogásokról. Gondoltam is többször, túl nagy betekintést engedett a szakmai fogásokba.
Szerettem ezt a könyvet, néha visszatértem egy-egy fejezetéhez derülni, komolyodni, tanulni." 

Gácsi Lilla - újságíró, lapszerkesztő

Kattints jobbra fent a piros "kosárba rak" gombra!

Az ár 27% Áfát tartalmaz (3142 Ft+Áfa).