Ne tukmálj! Értékesíts! e-book
db

Ne tukmálj! Értékesíts! e-book

A termék ára: 3 790 Ft

Hol a telefont, tabletet, hol a laptopot bújod? Fejlődni szeretnél mint értékesítő? Nos akkor neked való a Ne Tukmálj! Értékesíts! című könyvem e-book formájában!  Ha személyesen értékesítesz, használd mindennap kézikönyvként!

De kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést:

  • egyéni vállalkozó
  • cégtulajdonos
  • értékesítési vezető
  • értékesítő

De ha te nem vállalkozó vagy értékesítő vagy, akkor is komoly szolgálatot tehet az életedben az értékesítői attitűd.  

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvétMotivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. 

Ha  a valódi, nyomtatott könyvet választod, kattints ide!

Néhány vélemény a könyvről:

"Nagyon örülök annak hogy egy olyan értékesítési könyvhöz jutottam amiben rengeteg tippet és segítségét kaphatok. Valóságos történetekkel teli a mai magyar helyzetet írja le főként a kkv szektorban, de egyaránt használható profi értékesítőknek ismétlésre is. Minden vezető polcára ajánlom főként akkor amikor felmegy a pumpájuk s azokat az energiákat olvasásra adja ki. Aki a könyv elolvasása után nem változtat a folyamatain Ő tényleg keresse Vittinger Lászlót mert biztosan segíteni fog, képes rá! Köszönöm!"
Kőhalmi Gábor - értékesítő
Csomiép

"Hiteles, kifejezetten olvasmányos írás. Magam egy évtizede ismerem az írót. Némely, a könyvben fellelhető sztorit, bakit, sikert, együtt követtünk el, amit jó volt "újra élni" és használni ma is, mint tapasztalatot. 
Azt kell mondjam, ezen könyv egy stabil alapja lesz a Vittinger brandnek, mert őszinte, teljesen tapasztalati élményeken nyugvó, letisztult összefoglalója az értékesítés szórakoztató formájának. Hisz az értékesítés játék is lehet... Határozottan ajánlom azoknak, akik kezdők a szakmában (hisz egy rutinos értékesítő megosztja tapasztalatait,s felsorol egy rakat hibáit, amit nem kell elkövetni) és azoknak, akik rutinos vén rókák, hogy emlékezzenek mint szúrnak el MÉG MINDIG! A többieknek meg simán kötelező! 
Cseppet sem mellékesen hálásan köszönöm, hogy inspiráltál, hogy egy régóta dédelgetett álmom megvalósulhasson a Tőled tanultak segítségével, s eddig több tucat embernek okozhattam örömöt általa."

Világi-Kollár András értékesítő

"A könyv: szuper! Nagyon jó stílusban írtad meg, sikerült a közvetlenséget és a tréneri hangnemet (cselekvésre szólítás, intő figyelmek, stb.) ötvözni, úgy ahogy még sosem olvastam senkitől. Ugyanakkor alaposan végig megy az értékesítés folyamatán, gyakorlat orientáltan, nem hosszú, kézikönyv terjedelemben. Nagyon jól sikerült."
Várady Gyula - üzletfejlesztési vezető
Stavmat

"Szia Laci! Olvasom a könyved. Nagyon penge, és lényegre törő. Elsősorban az tetszik benne, hogy nem bonyolult és körülményes folyamatokat látok hanem egyszerű és mindennapi javaslatokat, amik a lényegre mutatnak rá. Nagyon hasznos! Köszönet érte!"
Szabó Pál
Overani

"Bár nekem már volt szerencsém Lacitól személyesen is hallani a könyvben szereplő alapelvek/tippek nagy részét, jó volt írásban is hozzájutni, tudott újat mondani a könyv. Szerintem az ember egy írott szöveget máshogy dolgoz fel, így volt olyan, ami most jött át igazán. Kezdő és haladó értékesítőknek nagyon hasznos olvasmány, olyan vállalkozóknak pedig főként, akik nem tartják magukat értékesítőnek." 
Domonkos Csenge
Sonorilo Fordítóiroda

"Több évtizedes értékesítői múlt tapasztalatai, gyakorlata kicsivel több mint 120 oldalban. - Miként adj el? és Miként ne adj el? Hasznos tanácsok, trükkök a mai kor értékesítőinek, mert minden értékesítők vagyunk cégvezetőként, salesként, művészként, tanárként, orvosként ….
Ebben a könyvben minden benne van, amit érdemes tudni egy jó értékesítőnek. Lehetne tankönyv, lehetne egyetemi jegyzet, ami bővelkedik a jóízű sztorikban, de annál több. Sokkal több van ezeken az oldalakon mint amit valaha egy gyakorlott, profi értékesítő elárult a szakmai fogásokról. Gondoltam is többször, túl nagy betekintést engedett a szakmai fogásokba.
Szerettem ezt a könyvet, néha visszatértem egy-egy fejezetéhez derülni, komolyodni, tanulni." 

Gácsi Lilla - újságíró, lapszerkesztő

Kattints jobbra fent a piros "kosárba rak" gombra!

Az ár 27% Áfát tartalmaz.