Ne tukmálj! Értékesíts! e-book
db

Ne tukmálj! Értékesíts! e-book

A termék ára: 3 490 Ft

Hol a telefont, tabletet, hol a laptopot bújod? Fejlődni szeretnél mint értékesítő? Nos akkor neked való a Ne Tukmálj! Értékesíts! című könyvem e-book formájában!  Ha személyesen értékesítesz, használd mindennap kézikönyvként!

De kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést:

  • egyéni vállalkozó
  • cégtulajdonos
  • értékesítési vezető
  • értékesítő

De ha te nem vállalkozó vagy értékesítő vagy, akkor is komoly szolgálatot tehet az életedben az értékesítői attitűd.  

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvétMotivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. 

Ha  a valódi, nyomtatott könyvet választod, kattints ide!

Három vélemény a könyvről:

"Szia Laci! Olvasom a könyved. Nagyon penge, és lényegre törő. Elsősorban az tetszik benne, hogy nem bonyolult és körülményes folyamatokat látok hanem egyszerű és mindennapi javaslatokat, amik a lényegre mutatnak rá. Nagyon hasznos! Köszönet érte!"
Szabó Pál
Overani

"Bár nekem már volt szerencsém Lacitól személyesen is hallani a könyvben szereplő alapelvek/tippek nagy részét, jó volt írásban is hozzájutni, tudott újat mondani a könyv. Szerintem az ember egy írott szöveget máshogy dolgoz fel, így volt olyan, ami most jött át igazán. Kezdő és haladó értékesítőknek nagyon hasznos olvasmány, olyan vállalkozóknak pedig főként, akik nem tartják magukat értékesítőnek." 
Domonkos Csenge
Sonorilo Fordítóiroda

"Több évtizedes értékesítői múlt tapasztalatai, gyakorlata kicsivel több mint 120 oldalban. - Miként adj el? és Miként ne adj el? Hasznos tanácsok, trükkök a mai kor értékesítőinek, mert minden értékesítők vagyunk cégvezetőként, salesként, művészként, tanárként, orvosként ….
Ebben a könyvben minden benne van, amit érdemes tudni egy jó értékesítőnek. Lehetne tankönyv, lehetne egyetemi jegyzet, ami bővelkedik a jóízű sztorikban, de annál több. Sokkal több van ezeken az oldalakon mint amit valaha egy gyakorlott, profi értékesítő elárult a szakmai fogásokról. Gondoltam is többször, túl nagy betekintést engedett a szakmai fogásokba.
Szerettem ezt a könyvet, néha visszatértem egy-egy fejezetéhez derülni, komolyodni, tanulni." 

Gácsi Lilla - újságíró, lapszerkesztő

Kattints jobbra fent a piros "kosárba rak" gombra!

Az ár 5% Áfát tartalmaz.