Vittinger Meetup - Tudásmegosztó közösség a nyugati vállalkozói kultúra épüléséért. 

Tudást és inspirációt adunk.

A Vittinger Meetup abban különbözik a szokásos előadásoktól, tréningektől, hogy jelképes részvételi díjért (4.445 Ft) olyan másfél órás tudásanyagokat nyújtok nektek előadó társaimmal együtt, amit azonnal használni tudtok a vállalkozásotokban. A meetup nem profitorientált, az a célom, hogy fejlődjön a mikro- és kisvállalkozói kultúra.

Csatlakozz hozzánk, like-old a Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le egyetlen rendezvényről sem. Fókuszban a sales és networking tudás, de egyéb, például HR, cégfejlesztés, cégvezetés, pénzügyi, online, startup, időgazdálkodás, ügyvitel témában is hívok előadókat.

Következő meetupok:

Figyeld az oldalt, hamarosan itt lesz információ a következő meetupról!

A meetupokról elsősorban Facebook esemény formájában értesítelek benneteket. A meetupok részvételi díja: 3.500 Ft+Áfa (4.445 Ft) amit előre utalással tudsz kiegyenlíteni. Az utaláshoz szükséges információkért kattints az alábbi űrlapra. Itt tudod megadni az adatokat a számlázáshoz. Kivételes esetekben elfogadok helyszíni fizetést is, ha későn derül ki a részvételed, és ha pontos összeget hozol magaddal. Ez esetben kérlek, hogy telefonon feltétlenül értesíts a jöveteledről.

Várunk szeretettel!

Vittinger László
kapcsolatépítész, közösség menedzser