További szakértőink

Horváth Balázs

Van két érdekes terület, ami komolyan befolyásolhatja az értékesítést a cégedben.

Az egyik a webes megjelenésed. Ma Magyarországon a vállalkozások 40%-nak nincs weboldala. Ők vajon hogyan élnek túl? Ma már nem az a kérdés, hogy van-e weboldalad, hanem az, hogy minden asztali és mobil eszközön jó látható-e (reszponzív weboldal), és hogyan támogatod meg vele az értékesítést. Milyen célból van szükséged weboldalra? Hogyan illeszted a marketing és sales folyamatokba? Ebben segítek Neked is, az előbbi folyamatok szemszögéből, átfogó vizsgálat után adok javaslatot a webes megjelenésed fejlesztésére.

A másik területem az ügyviteli szoftverek, ezen belül is az értékesítést támogató megoldások: CRM, számlázás, készletnyilvántartás. Független tanácsadóként, a folyamataidat megvizsgálva adok tanácsot a szoftverválasztásban. Egy példa: egy jól megválasztott CRM szoftver akár egy-két hónapon belül 10% feletti bevételnövekedést hozhat a cégedben. Mikor vizsgáljuk meg nálad ezt a kérdést?

Az a küldetésem, hogy minden magyar vállalkozásnak legyen weboldala és ügyviteli szoftvere, ami mobilon is könnyen használható!

Horváth Balázs
Az IT RandiGuru

Email: balazs.horvath@abaco.hu


Müller Péter

Nagyobb közönség, több ügyfél, több megrendelés, meghatározó online jelenlét kivitelezése - ezt ajánlom a te vállalkozásod számára is. A weboldaladon és a közösségi médiában más eszköztárral kell értékesíteni mint személyesen, itt (a megjelenésen túl) a szöveg ami el tudja adni a termékedet/szolgáltatásodat. 

Bloggerként szereztem gyakorlatot a szövegírásban, a The Business blogot már több mint 1.4 millióan olvasták. Az elmúlt két évben több tucat cégnek segítettem a marketingjét, remélem az idén már Veled is tudunk dolgozni. 

Müller Péter

E-mail: info@thebusiness.hu


Kovács László

asd1.jpg

Kovács László vagyok, a Follow Marketing tulajdonosa. Szeretnék segíteni a vállalkozásodnak és ezáltal neked is, hogy levegyek egy olyan terhet a válladról, ami akadályozhat a további fejlődésben. Úgy gondolom, hogy az Instagramban jelenleg olyan marketing lehetőségek rejlenek, amelyek más platformokon nem léteznek. Az Instagram a 2018-as online világ leghatékonyabb platformja.

Kovács László

Email: hello@followmarketing.hu
 


Rajos F. Marianna

Mit adhat egy életvezetési tréner (life coach)? Külső szemlélőként, - aki érzelmileg nem érintett a feldolgozandó helyzetben, - más rálátással bírok a problémára, mint annak tulajdonosa. Rávilágítok olyan területekre, melyek egyébként sötétben vagy észrevétlenek maradnának, és gátolhatják a hatékony sales tevékenységet. 

Ezt a tevékenységet csoportos, illetve egyéni tréning formájában is végzem, attól függően, hogy neked mire van szükséged.

Kinek lehet szüksége életvezetési tréningre?
Sok dolog van, amire senki sem tanított meg bennünket, sem az iskola, sem a szüleink. Mintázatok, példák, stratégiák hiányoznak a mindennapjainkból, melyekkel könnyebbé tehetnénk az életünket. A tréning során olyan ismereteket, információkat, szemléletmódot kaphatsz, melyeket nem kell hosszú idő alatt, saját tapasztalatból megszerezned. Ezzel időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg magadnak.

Keress az elérhetőségeimen, és megvizsgáljuk, hogyan tudok neked segíteni.

Rajos F. Marianna

Email: rajosfm@gmail.com
 


Mayer András

Két területen tudom a céged eredményességét segíteni.

marketing kiemelten fontos egy vállakozás életében. Napjainkban azonban nem lehet kőkorszaki marketing eszközökkel hadba vonulni, ma már ezek nem hoznak eredményeket.

Az online világ egyre nagyobb térhódítása miatt a marketingtechnikák folyamatosan fejlődnek, ma annak lesz ügyfele, aki él  az újabb és újabb lehetőségekkel, és használja azokat. 

Ennek - azaz az online marketingek az alapjait adom át nektek egy tréning keretében. A segítségével induló válallkozóként képes leszel saját magad is kiigazodni az online világ útvesztőjében, el tudod kezdeni a legújabb marketing eszközöket használni. Ha már nagyobb cég tulajdonosa vagy, akkor a megszerzett tudással képes leszel kontrollálni a megbízott marketing kivitelezőket.

Másik területem a vezetőképzés. Delegálás, csapatépítés, pozitív munkahelyi légkör kialakítása - mind olyan terület, ami a mai munkaerőpiaci helyzetben nélkülözhetetlen az elkötelezett csapat kialakításához és a cég eredményes működéséhez. Senki sem születik vezetőnek, de te is  képes vagy megtanulni a cégvezetést.

Mayer András

Email: trener@ertekesits.hu
 


Turek Miklós

Az értékesítői kommunikáció – ahogy általában a kommunikáció is - több összetevőből áll. A tartalom, amit át adni szeretnél, kb. 15%-ot jelent a kommunikációdban. De miből áll a fennmaradó 85%? Megjelenés, hangszín és hangfekvés,  hangerő, hangsúly, modor, testbeszéd, gesztusok.

A cégedben Te kikkel kommunikálsz? Kollégákkal, beszállítókkal, hivatalokkal és ÜGYFELEKKEL! Nem véletlenül emeltem ki az ügyfeleidet, ők talán a legfontosabbak, ezért érdekes, hogy hogyan élik meg az előbb említett 85%-ot? Hogyan tudsz ezen javítani a személyes értékesítésedben? Mennyit javulhat a vevőkonverziód, ha tudatosabban kommunikálsz?

Az ügyfeleiddel kapcsolatban van még egy lényeges szempont: az empátia. Ez az üzleti életben azt jelenti, hogy felteszed-e azt a kérdést, hogy „Ha én lennék a saját vevőm, vásárolnék magamtól?” Át tudod-e érezni az ügyfeled problémáit, hogy megtudd valódi igényeit? Vagy csak a saját hasznod jár a fejedben?  (Ha így van, nem tudsz tartós sikert elérni.)

Az empátia a legfontosabb értékesítői tulajdonság. Vajon tanulható? Vagy veleszületett tulajdonság? Az igazság a kettő között van, ami tanulható, azt megtanítom neked.

Ezekre a kérdésekre színművészként és színházi menedzserként, többsíkú kommunikációs ismeretek birtokában segítek neked a választ megtalálni a vállalkozásodra és a tevékenységedre szabva.

Turek Miklós színművész

Email: kommunikacio@ertekesits.hu
 


Szalai Rita

Szakértő vagy a piacodon. Ismered a szakmád legapróbb részleteit is, mégis sokszor gondban vagy, hogy már megint blogot kéne írni, vagy több hónap kihagyás után végre megint kéne írni valamit a feliratkozóidnak.

Hallod sok helyről, hogy a tartalommarketing király meg hogy értéket kell adni, mégis, fogalmad nincs, hogyan kezdj egyáltalán bele.

Én is így voltam vele, hidd el. De beleszerettem a marketingbe, ami annyira szerteágazó, hogy rájöttem, specializálódni kell. Így jött a szövegírás.

Ma már ügyfeleimnek a tőlem telhető legmagasabb színvonalat nyújtom, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan képzésekre járok, angol nyelvterületről tanulok és mellé még szakmai anyagok előfizetője is vagyok.

Nálam nem egy ügyfél leszel a sok közül. Nálam AZ ÜGYFÉL leszel. Figyelek rád, jegyzetelek, kérdezgetlek, akár beléd is kötök. Meg akarlak érteni és a legjobbat akarom adni. Mindezt határidőre.

A célom az, hogy akkor is értékesíts, ha alszol, nyaralsz vagy épp a családoddal vagy. Méghozzá a szövegeiden - a honlapodon, az emailjeiden, az ebookodon, a blogodon - keresztül. Plusz munka, időráfordítás vagy drága reklámok nélkül.

Keress meg, nézzük meg, hogyan tehetem könnyebbé az életed és kiszámíthatóbbá a bevételeid.

Szalai Rita
a szabadságod írója

Email: szalairita2015@gmail.com
 


>> Vissza a szakértőink oldalra <<