További szakértőink Jelenleg nem rendelhető.

További szakértőink

Olyan kollégákkal működünk együtt, akik az értékesítés támogatással, kommunikációval, HR-rel, online megjelenéssel kapcsolatban specializálódtak egy-egy területre, és ezzel hozzá tudnak járulni a céged sikereihez. Ahhoz, hogy kapcsolatba lépj velük, kérlek, hogy először kérj egy ingyenes konzultációt, hogy fel tudjuk mérni az összefüggéseket a fejlesztendő területek között.

Kattints ide:


Guld Lívia

Guld Lívia vagyok, virtuális asszisztens. Olyan vállalkozások adminisztratív terheit csökkentem, akiknek pont egy negyed, vagy fél kollégára, adminisztrátorra van szükségük. Egy díjmentes konzultáción kiderítjük, hogy milyen adminisztratív feladatokat tudok átvenni és utána megállapodunk. Pont annyit fizetsz, amennyit dolgozom, nincs gondod járulékra, szabadságra, eszközökre, irodára. A következőkben számíthatsz rám: árajánlatok, szerződések készítése, nyomonkövetése, számlák, teljesítésigazolások kiállítása, kezelése, könyvelés előkészítése, munkaidő- és útnyilvántartás készítése, egyéb adminisztratív feladatok.

Guld Lívia
virtuális asszisztens


Király Erika

Király Erika márkamentor vagyok. Ha a márkádat és az értékesítésedet nem csak az online világban építed, hanem kézzelfogható eszközökre is szükséged van hozzá, akkor keress engem. Mik ezek az eszközök? Névjegy, rollup, molinó, autódekoráció, csomagolóanyag, szórólap, rendezvénydekoráció. Ha te nem vagy biztos abban, hogy ezek közül mire van szükséged, kérlek, hogy keress meg engem, és egy első konzultáción segítek a célodhoz kiválasztani a legmegfelelőbb eszközöket, utána pedig le is szállítom neked. 

Király Erika
márkamentor


Csorba Éva

Csorba Éva vagyok. Azzal foglalkozom, hogy megjelenítem a vállalkozásod értékeit az ügyfeleid számára. Három ponton tudsz hatást gyakorolni rá: az arculatoddal, a kiszolgálásod minőségével illetve a munkád vagy a terméked minőségével. Manapság általában az arculatoddal találkozik először az ügyfeled. Ennek az első benyomásnak a profi kialakításában segítelek, webdesign, Facebook oldal design, névjegy, szórólap, logó és arculat tervezéssel. A legnagyobb örömet az jelenti a munkámban, amikor látom az arcodon azt a hatást, amit a munkám eredménye okoz. A megfelelő arculat eredménye pedig nagyobb hitelesség, épülő márkanév, több megrendelés. Ezzel járulok hozzá a vállalkozásod sikereihez.

Csorba Éva
arculattervező


Vollner Judit

Vollner Judit vagyok, kommunikációs tréner, instruktor. Több évtizedes előadói, színpadi, drámapedagógusi és felnőttoktatási tapasztalataimra építem a szóbeli kommunikáció technikáját, gyakorlatát tudatosító kurzusaimat, tréningjeimet.
Programomnak az Adj hangot magadnak! címet adtam. Egyrészt mert ténylegesen megtalálod a szépen zengő igazi hangodat (szakzsargonban: zöngédet), másrészt átvitt értelemben is megtalálod a „hangodat”, tehát beszédeddel, jelenléteddel érvényesíteni tudod egyéniségedet, szándékaidat az élet minden területén.
Meggyőződésem, hogy mindenki képes a saját életbeli szerepeit, a munkájában adódó helyzeteket egy kicsivel mindig jobban és jobban alakítani. Ha pedig képessé válik az adott szituációkban könnyedén, hitelesen és hatásosan kommunikálni, akkor megvalósíthatja elképzeléseit, elérheti céljait. Sikert arat.

Vollner Judit
kommunikációs tréner, színművész


Ha kapcsolatba akarsz lépni valamelyik kollégánkkal, kattints ide:

Üzleti partnereink

Honlapkészítő, nyomda, mediátor, üzleti magánnyomozó... kipróbáltuk. Jól dolgoznak.

Vestigo - vállalati belső csalások megelőzése és felderítése

Zsu Consulting - pályázat menedzsment

Brandcontrol - a márkaépítő

Dr. Adamkó Erna jogász-mediátor - hogy ne a bíróságon kelljen megoldani

Clement Weaver - könyvelés, gazdasági mentorálás

Csilloffice - virtuális asszisztencia

Gift House Studio - testre szabott céges reklámajándék

Üdvözlettel:

Vittinger László
Kapcsolatépítész, tulajdonos

Bartha Anikó
HR csapatépítész, tulajdonos

>> Vissza a szakértőink oldalra <<