Taba Orsolya Jelenleg nem rendelhető.

Taba Orsolya

Taba Orsolya, kiváló kolléganőnk 2022. május 18.-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét cégünkben örökké őrizni fogjuk, mentalitása, értékrendje, hozzáállása mindig például szolgál és hiányozni fog. Nyugodj békében Orsi!

Bartha Anikó és Vittinger László

Mindannyian törekszünk egy bizonyos állandóság kialakítására, rendszereket, szokásokat alakítunk ki, hogy életünk kiszámítható legyen – akár a magánéletben, akár munkahelyi környezetünkben. Ugyanakkor a folyamatos változás is életünk része, a munka világában még inkább.  

Tanácsadó-trénerként abban nyújtok támogatást, hogy a megálmodott változások megvalósuljanak, a szükséges fejlődés végbe menjen, érintse ez az egész szervezetet és annak működési módját, vagy csak egy-egy részlegét; legyen szó akár rendszerek kialakításáról, módosításáról, akár humán kompetenciák fejlesztéséről.

Munkám fókuszában a változásra nyitott, munkájában és magánéletében örömet lelő ember áll.

Tréneri ismereteim bővítése során találkoztam a Success Insights rendszerrel, és kezdtem el dolgozni a módszertannal, majd 2007-ben végeztem el a Psidium Onlinetesztek Kft. DISC viselkedési stílus és attitűd tanácsadó képzését.

DISC rendszeren alapuló képzési programok, egyéni tanácsadások és szervezetfejlesztések sikere, a résztvevők pozitív visszajelzései arra sarkallnak, hogy a módszertant minél szélesebb körben ismertessem meg, és a gyakorlatban alkalmazható eszközt adjak a résztvevők kezébe.

Hiszem – Gandhi után szabadon -, hogy az örömtelenül végzett munka senkinek nem válik javára. Munkám során ezért egyfelől arra törekszem, hogy a változásra, fejlődésre nyitott, a munkájukban és magánéletükben egyaránt örömet lelő emberek hagyják el a tréningtermet, másfelől, hogy olyan rendszerek kialakításában vállaljak részt, amelyek a vállalat minden tagjának megelégedését és a továbbfejlődést segítik elő.

20 éves tanácsadói és 17 éves tréneri tapasztalatom alapján hiszem, hogy minden helyzetre létezik megoldás. Keressük meg együtt!

Taba Orsolya
változástámogató tanácsadó, tréner