Taba Orsolya Jelenleg nem rendelhető.

Taba Orsolya

Mindannyian törekszünk egy bizonyos állandóság kialakítására, rendszereket, szokásokat alakítunk ki, hogy életünk kiszámítható legyen – akár a magánéletben, akár munkahelyi környezetünkben. Ugyanakkor a folyamatos változás is életünk része, a munka világában még inkább.  

Tanácsadó-trénerként abban nyújtok támogatást, hogy a megálmodott változások megvalósuljanak, a szükséges fejlődés végbe menjen, érintse ez az egész szervezetet és annak működési módját, vagy csak egy-egy részlegét; legyen szó akár rendszerek kialakításáról, módosításáról, akár humán kompetenciák fejlesztéséről.

Munkám fókuszában a változásra nyitott, munkájában és magánéletében örömet lelő ember áll.

Tréneri ismereteim bővítése során találkoztam a Success Insights rendszerrel, és kezdtem el dolgozni a módszertannal, majd 2007-ben végeztem el a Psidium Onlinetesztek Kft. DISC viselkedési stílus és attitűd tanácsadó képzését.

DISC rendszeren alapuló képzési programok, egyéni tanácsadások és szervezetfejlesztések sikere, a résztvevők pozitív visszajelzései arra sarkallnak, hogy a módszertant minél szélesebb körben ismertessem meg, és a gyakorlatban alkalmazható eszközt adjak a résztvevők kezébe.

Hiszem – Gandhi után szabadon -, hogy az örömtelenül végzett munka senkinek nem válik javára. Munkám során ezért egyfelől arra törekszem, hogy a változásra, fejlődésre nyitott, a munkájukban és magánéletükben egyaránt örömet lelő emberek hagyják el a tréningtermet, másfelől, hogy olyan rendszerek kialakításában vállaljak részt, amelyek a vállalat minden tagjának megelégedését és a továbbfejlődést segítik elő.

20 éves tanácsadói és 17 éves tréneri tapasztalatom alapján hiszem, hogy minden helyzetre létezik megoldás. Keressük meg együtt!

Taba Orsolya
változástámogató tanácsadó, tréner

Email: taba@ertekesits.hu
Telefon: +3620 222 3105