Szalai Rita

Szakértő vagy a piacodon. Ismered a szakmád legapróbb részleteit is, mégis sokszor gondban vagy, hogy már megint blogot kéne írni, vagy több hónap kihagyás után végre megint kéne írni valamit a feliratkozóidnak.

Hallod sok helyről, hogy a tartalommarketing király meg hogy értéket kell adni, mégis, fogalmad nincs, hogyan kezdj egyáltalán bele.

Én is így voltam vele, hidd el. De beleszerettem a marketingbe, ami annyira szerteágazó, hogy rájöttem, specializálódni kell. Így jött a szövegírás.

Ma már ügyfeleimnek a tőlem telhető legmagasabb színvonalat nyújtom, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan képzésekre járok, angol nyelvterületről tanulok és mellé még szakmai anyagok előfizetője is vagyok.

Nálam nem egy ügyfél leszel a sok közül. Nálam AZ ÜGYFÉL leszel. Figyelek rád, jegyzetelek, kérdezgetlek, akár beléd is kötök. Meg akarlak érteni és a legjobbat akarom adni. Mindezt határidőre.

A célom az, hogy akkor is értékesíts, ha alszol, nyaralsz vagy épp a családoddal vagy. Méghozzá a szövegeiden - a honlapodon, az emailjeiden, az ebookodon, a blogodon - keresztül. Plusz munka, időráfordítás vagy drága reklámok nélkül.

Keress meg, nézzük meg, hogyan tehetem könnyebbé az életed és kiszámíthatóbbá a bevételeid.

Szalai Rita
a szabadságod írója

Email: szovegiro@ertekesits.hu
Telefon: +36 70 945 4684

>> Vissza a szakértőink oldalra <<