Mayer András

Két területen tudom a céged eredményességét segíteni.

A marketing kiemelten fontos egy vállakozás életében. Napjainkban azonban nem lehet kőkorszaki marketing eszközökkel hadba vonulni, ma már ezek nem hoznak eredményeket.

Az online világ egyre nagyobb térhódítása miatt a marketingtechnikák folyamatosan fejlődnek, ma annak lesz ügyfele, aki él  az újabb és újabb lehetőségekkel, és használja azokat. 

Ennek - azaz az online marketingek az alapjait adom át nektek egy tréning keretében. A segítségével induló válallkozóként képes leszel saját magad is kiigazodni az online világ útvesztőjében, el tudod kezdeni a legújabb marketing eszközöket használni. Ha már nagyobb cég tulajdonosa vagy, akkor a megszerzett tudással képes leszel kontrollálni a megbízott marketing kivitelezőket.

Másik területem a vezetőképzés. Delegálás, csapatépítés, pozitív munkahelyi légkör kialakítása - mind olyan terület, ami a mai munkaerőpiaci helyzetben nélkülözhetetlen az elkötelezett csapat kialakításához és a cég eredményes működéséhez. Senki sem születik vezetőnek, de te is  képes vagy megtanulni a cégvezetést.

Mayer András

Email: trener@ertekesits.hu
Telefon: +36 20 661 5412

>> Vissza a szakértőink oldalra <<