Horváth Balázs

Van két érdekes terület, ami komolyan befolyásolhatja az értékesítést a cégedben.

Az egyik a webes megjelenésed. Ma Magyarországon a vállalkozások 40%-nak nincs weboldala. Ők vajon hogyan élnek túl? Ma már nem az a kérdés, hogy van-e weboldalad, hanem az, hogy minden asztali és mobil eszközön jó látható-e (reszponzív weboldal), és hogyan támogatod meg vele az értékesítést. Milyen célból van szükséged weboldalra? Hogyan illeszted a marketing és sales folyamatokba? Ebben segítek Neked is, az előbbi folyamatok szemszögéből, átfogó vizsgálat után adok javaslatot a webes megjelenésed fejlesztésére.

A másik területem az ügyviteli szoftverek, ezen belül is az értékesítést támogató megoldások: CRM, számlázás, készletnyilvántartás. Független tanácsadóként, a folyamataidat megvizsgálva adok tanácsot a szoftverválasztásban. Egy példa: egy jól megválasztott CRM szoftver akár egy-két hónapon belül 10% feletti bevételnövekedést hozhat a cégedben. Mikor vizsgáljuk meg nálad ezt a kérdést?

Az a küldetésem, hogy minden magyar vállalkozásnak legyen weboldala és ügyviteli szoftvere, ami mobilon is könnyen használható!

Horváth Balázs

Email: itrandiguru@ertekesits.hu
Telefon: +36 20 971 2904

>> Vissza a szakértőink oldalra <<