Bartha Anikó

Sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli Csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat.

Az értékesítés fejlesztés legtöbb esetben HR  területet is érint. Például egy új munkatárs felvétele mindig felelősségteljes lépés. Mind a cég, mind az érkező új kolléga szempontjából. Valljuk be, kockázatot is jelent a döntés mindkét fél számára. Nos, ezt a kockázatot segítek minél kisebbre csökkenteni azokkal a HR eszközökkel, melyeket egy-egy projektben alkalmazok.

A meglévő csapatban lévő bér vagy egyéb feszültségek, nem megfelelő hierarchia, rossz motiváció - ezek a területek megoldást igényelnek ahhoz, hogy a megfelelő értékesítői tudást egyáltalán érdemes legyen átadni. 

Hiszem, hogy rengeteg potenciál rejlik a hazai vállalkozásokban. Rengeteg, a szakmájában profi szakember vezet céget. Nekik, Nektek nyújtom támogatásképpen az én szakmai tudásomat a saját területemen: az emberi erőforrások menedzselése területén.

Bartha Anikó

Email: hr@ertekesits.hu
Telefon: +36 30 408 4083

>> Vissza a szakértőink oldalra <<