Bartha Anikó Jelenleg nem rendelhető.

Bartha Anikó

Zörög valami az autódban menet közben. Mit csinálsz?

a) Megállítod, ott hagyod az út szélén.
b) Gondolkodás nélkül veszel egy másikat.
c) Nem értesz hozzá, de megpróbálod megbütykölni.
d) Hívsz egy szakembert!

Ha ezt az autódért megteszed, az embereidért miért nem? Bízd szakemberre a vállalkozásod HR feladatait, foglalkozz inkább a saját munkáddal, amiben profi vagy!

Sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli Csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat.

Mi általában  értékesítés fejlesztési igények miatt találkozunk az ügyfeleinkkel, ám ez a legtöbb esetben HR  területet is érint. Például egy új munkatárs felvétele mindig felelősségteljes lépés. Mind a cég, mind az érkező új kolléga szempontjából. Valljuk be, kockázatot is jelent a döntés mindkét fél számára. Nos, ezt a kockázatot segítek minél kisebbre csökkenteni azokkal a HR eszközökkel, melyeket egy-egy projektben alkalmazok.

Néhány szám a szakmai múltamból:

  • > 20 év HR és HR vezetői tapasztalat,
  • > 350 betöltött pozíció,
  • > 2000 interjú,
  • > 10000 önéletrajz átböngészése

Ennek a tapasztalatnak a segítségével veszem le a munkatárs kiválasztás és a folyamatos HR feladatok súlyát a válladról.

A meglévő csapatban lévő bér vagy egyéb feszültségek, nem megfelelő hierarchia, rossz motiváció - ezek a területek megoldást igényelnek ahhoz, hogy például a megfelelő  tudást tréningek segítségével egyáltalán érdemes legyen átadni. 

Hiszem, hogy rengeteg potenciál rejlik a hazai vállalkozásokban. Rengeteg, a szakmájában profi szakember vezet céget. Nekik, Nektek nyújtom támogatásképpen az én szakmai tudásomat a saját területemen: az emberi erőforrások menedzselése területén.

Mottóm: Csak jó hangulatban, jó érzéssel, egymást, kollégákat és az ügyfeleket tisztelve lehet dolgozni, értékesíteni - azaz ÉRTÉKET teremteni!”​

Másik szakterületem a coaching. A coaching egyik legfontosabb ismérve, hogy rövid idő alatt képessé tesz (ha Te is akarod a változást!) aktuális problémáid, válsághelyzeteid kezelésére. Kiemel a megoldandó szituációból, így felülről tudsz rátekinteni saját életedre. 

A két terület szorosan összefügg, sokszor egy vonzó munkahely kialakításában is segít, ha egy-egy kollégának coaching eszközökkel segítünk, hogy összhangba kerüljön a kollégáival és saját magával.

Interjú velem a Rádió Szentendre 91,6-on (2018. november 18.):

Kattints a logóra a meghallgatáshoz: 

Bartha Anikó
HR csapatépítész,  jól-lét mentor

Email: bartha@ertekesits.hu
Telefon:  +36 70 367 5114

>> Vissza a szakértőink oldalra <<