Bacsó Ádám Jelenleg nem rendelhető.

Bacsó Ádám

A külföldre való terjeszkedés fontos szerepet tölt be egy cég életében.

Olykor egy adott terméket kifejezetten exportra szánnak, olykor pedig egy már Magyarországon bevezetett márkát szeretnének más országok lakóival is megismertetni. Mindkét esetben fontos a profizmus és a piacismeret.

Vegyük egy sikeres magyar cég példáját! Évek óta keményen dolgozol benne és hosszú idő munkájával, olykor lemondásokkal elértél a jelenlegi csúcsra.

Megszületik benned a vágy, hogy szeretnéd külföldön is elérni ugyanezeket a sikereket, hiszen akár már 1-2 országgal többszörözni tudod az eddig elért sikereidet. Ebben az esetben számodra az lehet a legfontosabb, hogy biztosan a legjobb országokat válaszd és úgy, hogy sikerrel zárhasd a terjeszkedést.

Rengeteg kérdés merülhet fel, amik újak lesznek számodra és ezzel új kihívások elé állítanak.

Lehet, hogy már meg is vannak a gondolataid, terveid a megvalósításra, és reméljük, hogy ezek sikerre fognak téged vinni.

Mi abban segítünk neked, hogy ez a terjeszkedés valóban a megfelelő időben és a megfelelő eszközökkel valósuljon meg és végül sikerrel záruljon!

Csapatunk tapasztalattal rendelkezik Európában, az USA-ban, Kanadában és Dél-Amerikában egyaránt.

Gondolj csak bele mennyit segíthet az, ha akár csak 1-2 órát beszélhetsz a megfelelő emberrel, aki aktívan tud segíteni neked a terjeszkedésben!

Mi két dolgot csinálunk: megkímélünk feleslegesen elköltött millióktól és elérhetővé tesszük számodra az egyről a kettőre jutást!

Hogy honnan jön a tapasztalat?

Aktív nemzetközi üzleti terjeszkedésből.

Ezért ne lepődj meg, ha Ádám éppen más időzónából vagy netán másik kontinensről jelentkezik be!

Sokat utazik és folyamatosan új piacokat derít fel, ezáltal is bővítve az üzleti portfólióját és elősegítve a cégének fejlődését. Ezért lehet éppen ő a megfelelő ember számodra.

Keresd bátran Ádámot az alábbi e-mail címen!

Bacsó Ádám
export tanácsadó

Email: bacso@ertkesits.hu

>> Vissza a szakértőink oldalra <<