Referenciáink

Ha mi mondjuk, hogy elképesztően jók vagyunk, az senkit nem hoz lázba. Dicsekvésnek, tukmálásnak tűnik. Ezért inkább olvasd el ügyfeleink véleményét a tanácsadásokról, tréningekről, és arról, hogy milyen velünk dolgozni:


"Kedves Laci! Bodnár Erika vagyok, részt vettem az árajánlatos képzéseden a múlt hét folyamán. A zárásaim elég jók már, de az értéküket növelni szeretném. Követtem a tanácsaidat és a héten úgy adtam ki ajánlatokat, ahogyan a képzésen javasoltad. Javaslatként adtam ki az ajánlatot és a befektetés célját, megtérülését is felvázoltam. 
Most azért írok neked, mert szeretném, ha tudnád, hogy nagyon működött, sőt, a csomagokból a legnagyobb csomagot választották, amit nem is reméltem. Hálás vagyok neked és köszönöm szépen!"

Bodnár Erika
projektmenedzser
Beyond Visual


"Professzionális szakmai segítség. Nagy tudás. Köszönöm!"

Kollár István
értékesítési vezető
Racing Bazár


"Vittinger Lacival még 2019-ben ismerkedtünk meg egy rendezvény során. Nagyon tettszett az a hozzáállás ahogy sales és marketing folyamatok összehangolásának szükségességet bemutatta. Mozgásszervi Rendelőnk megnyitását követően felvettük a kapcsolatot. Kezdetben statégia szinten egyeztettünk, majd 2021 májusa óta foglalkozik szakembereink szakmai értékesítésének fejlesztésével. Az eddigi együttmüködéssel maximálisan elégedett vagyok! Lacit jó szívvel ajánlom mindazon szolgáltatóknak, kereskedőknek, ahol a szakemberek szakmai értésítését fejleszteni szükséges, hogy magabiztosabbak legyenek és minden helyzetben olyan válaszokat tudjanak adni ami laikusok számára is érthető egyertelmű és megértést ad."

Pethő Krisztián
ügyvezető
Personal Best


"Rendeltem Vittinger Lacitól egy 4 alkalmas értékesítési tréninget. Már a második alkalom után tudtam alkalmazni a tanultakat, és ennek köszönhetően olyan üzletet kötöttem, amivel az első alkalommal többszörösen megtérült a tréning ára. Azóta is használom a tanultakat, sokkal sikeresebben értékesítek. 
Laci tréningjét minden vállalkozónak és értékesítőnek ajánlom!"

Peregi Szabolcs
ügyvezető
New Car Correction Kft. 


"Bartha Anikóval és Vittinger Lacival már több, mint egy éve dolgozunk együtt. Könyvelőirodánk van, amely egyediségének köszönhetően elég gyorsan fejlődött az utóbbi időben. Az új munkaerő toborzásával kapcsolatban Anikóék segítségét kértük, hiszen sokkal professzionálisabbnak hat egy olyan munkáltató, akinek saját HR szakembere van, mint ahol a vezetők, ill. a tulajdonos saját maga ül le egy asztalhoz a jelöltekkel. Korábban mi próbáltuk meg saját magunk megoldani a munkaerő felvételét, sikertelenül. Így könnyebb volt, hogy profi szakemberekkel együtt oldottuk meg azt, amit nagyon sok cég csak nagyon nehezen vagy sehogy sem tud önmagától megoldani és jobb esetben is csak néhány százezres károkat okozva ezzel saját maguknak. Szívből ajánlom minden olyan cégvezetőnek és tulajdonosnak Anikóék szolgáltatásait, akik fejlődési pályán vannak és képesek külsős HR szakemberre bízni magukat a stabil bővülés érdekében!"

Kelemen Gabriella 
tulajdonos
Clement Weaver Kft.


"Ezelőtt rengeteg időt emésztett fel az új munkatárs jelölt betanítása és hosszabb-rövidebb idő után be kellett látnunk, hogy mégsem lesz alkalmas. Ez nem csak időveszteséget okozott, hanem lemaradtunk a feladatokkal is. A kiválasztás megváltoztatásával és a betanítás módszerének teljes paradigma vallásával egy pozícióra két olyan kollégát is találtam hirtelen, akik alkalmasak és jól be is illeszkedtek a csapatba. Megtartjuk mindkettőt. Ismét tudunk vállalni új ügyfeleket és növekedni.
Köszönöm Anikó!"

Szilber Szilvia
Társasház szakértő
Szilber Ingatlan Management


„A humán erőforrással kapcsolatos dolgok minden cégben fontosak. Van az a cégméret, amikor erre még nem kell belsős szakember, de a tulajdonos, cégvezető egyedül már nem bírja, nem akarja csinálni vagy egyszerűen nem képes rá. Ez nem is csoda, mivel ez egy komplex terület, sokrétű szaktudás és tapasztalat szükséges hozzá. Bartha Anikó pedig rendelkezik ezekkel.

Sipos Sándor
tulajdonos, cégvezető
Chemplex Kft.


„Amióta Vittinger Meetupokon veszünk részt, 15%-kal nőtt az ajánlatadásokból származó megrendelések száma, az ott kapott tanácsoknak köszönhetően. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki fejlődni szeretne a tudatos értékesítésben.”

Handó János  Képtalálat a következőre: „safety centrum logó”
cégvezető
Safety Centrum


"Ha új terméket szeretnél bevezetni a piacra, Laci és csapata remekül meg tudja tervezni az arculatodat és a marketingedet, valamint olyan kezdőket mint én is vagyok, el tudnak indítani a networking és a sales rögös, de annál izgalmasabb útján. Keresd a Bartha-Vittinger Tréninget bizalommal és bátran!"

Csirke Zoltán
ügyvezető 
Papearth


"Kedves Laci, a vezetői tréning kifejezetten hasznos volt számomra, hiszen nem egy előadást hallottam, hanem egy gyakorlatias, interaktív képzésen vehettem részt, melynek során felismertem, hogy nem elég a szolgáltatásainkat, hanem a munkatársainkat is  pozicionálni kell. A képzés egyszerre volt felzárkóztató és előremutató, felülmúlta a vártakat." (Trénerek: Bartha Anikó és Mayer András)

Szentiné Bosnyák Zsuzsanna
intézményvezető
Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség
Kálvineum Idősek Otthona


"Vittinger Laci egy nagyon tapasztalt értékesítési szakember, akinek minden helyzetre van saját példája. Munkája gyakorlatias, cégre szabott és élvezetes. Különösen ajánlom bevéső tréning koncepcióját, amely által a gyakorlati tudás készséggé válik!"

Edwin Kotter
ügyvezető igazgató
Leonardo Group Kft.


"Kedves László, részemről az öröm és a köszönet a tegnapi napért, nagyon jól éreztem magam. Végre egy olyan tréning, ahol nem arról akarnak meggyőzni, hogy semmit sem tudok és csak a tréner csinálja jól, hanem igyekszik a maga professzionális szaktudásával hozzátenni olyan helyeken a meglévő gyakorlatokhoz, ahol esetleg eddig nem is vettem észre a javítani valót! Ez óriási különbség, és hálás vagyok érte.

Maga a tematika szerkezete és tartalma is professzionális volt, semmit sem tennék hozzá, semmit sem vennék el belőle!"

Zahorán János
tulajdonos
Diamond Bróker Kft.


"A Vittinger Lacival 5 hónapja tartó együttműködés óta az értékesítő kollégák munkájában és a bevételekben is jól láthatóak az új módszerek alkalmazásának előnyei. Örülök, és biztatom őket azok még profibb alkalmazására. Üzlettársam véleménye az volt Laci munkájáról, hogy végre a kollégák is elhiszik magukról, hogy valódi értékesítők."

Kiss László
cégvezető/tulajdonos
Chemplex Kft.


„A jelenlegi munkahelyemen 3 éve dolgozom, mint értékesítési vezető, az idei évben viszont a megszokott értékesítési rendszeremmel falba ütköztem!! Az idei évre elvárt forgalmi növekedéssel nem tudtam mit kezdeni, folyamatos elutasításokban volt részem, illetve új partnerek felkutatása és szerződtetése sem ment. Az első sokk után, hogy kiégtem elkezdtem gondolkodni, hogy mit csinálok rosszul. Rögtön éreztem, hogy az eddig bevált rendszeremen magamtól nem fogok  tudni változtatni és rájöttem, hogy külső segítség nélkül ez nem megy.

A rendezvényre a Facebookon találtam rá és a téma felvezetése, a témakörök -és ahogy összefoglalásra kerültek- nagyon tetszettek, de volt bennem nagyon negatív érzés… (nekem mit lehet még újat mondani…..lehetett!).

A rendezvény minden perce hasznos volt, minden előadótól valami újat hallottam, amiből erőt tudtam meríteni. Nagyon sok olyan pici apró dolgot tanultam, amiket fejben talán mindig is tudtam, de nem használtam. Olyan praktikus és mégis egyszerű fogásokról hallottam amiket szinte azonnal tudtam használni és szerintem segíteni is fognak.

Természetesen nem csoda dolgokról van szó, hanem olyan napi dolgok, amiket rendszerben használva könnyebb lehet a munkám. Tudom, hogy a munkát nekem kell elvégezni, de segítség mindig kell és egy külső szem mindig sokat tud segíteni.

Laci, sokat tanultam, új gondolatok ébredtek bennem és remélem hogy a közös munkától újjá születek!"

Csurgó ZoltánProfood Flexum Kft.
kereskedelmi vezető
Profood Flexum Kft.


"Ma megint tanultunk. Laci egyik legjobb formáját hozta. Kezdem érteni a Vittinger-módszer lényegét: szerénység, szakmai alázat, tanulás, tanulás és a hasznos tudás átadása annak akinek szüksége van rá. Kevés sales tréner rendelkezik azokkal a képességekkel. ami neked Laci csípőből adottság. Jól használod. Mondanám némi nagyképűséggel, hogy benned van az X faktor, ami rövid idő alatt az egyik legkeresettebb hazai sales trénerré tesz. Mondhatom is. Hajrá Laci!"

Gácsi Lilla
tulajdonos
BusinessWoManClub


"Nagyon hasznosnak éreztem a tréninget. Sok gyakorlati példát, és hasznos útmutatást kaptunk. A legtöbbet a hatékony kérdezésről és az ügyfelek (pozitív értelemben vett) megfelelő "vezetéséről" tanultam."

Koklárné Teveli Zsanett 
pénzügyi tanácsadó
MST JÁDE 478 Bt.​


"Tegnap részt vetem a Kapcsolatépítés és Értékesítés szemináriumon, mert mindig van mit tovább fejleszteni a vállalkozás építés tudományából. Ma rögtön lehetőségem volt gyakorlatba ültetni egy-két mozzanatot, amit Vittinger László hatalmas tapasztalatából átadott, amiért nagyon hálás vagyok!"

Perneczky Andrea 
Business Coach
andreaperneczky.com


"A Lacival megkezdett közös munka új lendületet adott nekünk, és pont azt a gondolkodásmód változást érte el nálunk, amit már régóta szerettem volna látni az értékesítésben. Az alapokról kezdtük vele tavaly nyáron. Sokat segített abban, hogy az értékesítők megfelelően pozícionálják magukat cégen belül, és a vevők előtt egyaránt. Motiváltak és magabiztosabbak lettek, egyben eredményesebbek is. Megértettük, miért fontos a zárás, mire jó az ügyfélreferencia, és megtanultuk tőle, hogyan kérjünk ajánlást.

Jó szívvel ajánlom őt minden cégvezetőnek, értékesítési vezetőnek, aki továbbra is jó eredményt szeretne elérni az értékesítésben, és azoknak is akik változásokat tartanak szükségesnek ezen a területen."

Gál István 
kereskedelmi igazgató
AQ Anton Kft.

 


" Laci értékesítési tréningjén -a bemutatott példákon keresztül- olyan hibáimra jöttem rá, amit a "Vittinger módszerrel" javítva, a tréning után minden minősített leadet sikerrel zártam."

Kozma Miklós
ügyvezető
Motibro Kft.


"Kedves Laci!
Nagyon tetszett a tréning! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem rajta! Jól volt felépítve és több olyan dolgot is hallottam, amire eddig még nem figyeltem. Külön segítség volt, hogy a kérdések írásánál mindenkit felszólítottál. Néhány mondatkezdés magamtól nem jutott volna eszembe! Egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy jobban tudjak kérdezni. :) Tetszett, hogy sokat kérdeztél és gondolkodásra serkentettél minket. Végre sikerült leszűkítenem a célcsoportomat.  A kádas (olcsó / drága) példa segítségével megértettem, miért is fontos, jól célozni! A munkafüzet is nagyszerű ötlet! Néhányszor még át fogok rajta menni, mert az új dolgok beépüléséhez idő kell. Egy élmény volt! Köszönöm!" 

Rajos F. Marianna
Life coach, life designer


"Az én értékesítőim jól működtek. Igazi profik, semmi szükségük nem volt tréningre. Gondoltam, az év első munkanapja teljen jól, Laci csinál egy laza tréninget, összefoglalja, rendszerezi a tudásukat. Jól telt. Azóta még jobban működnek, még lelkesebbek, lazábbak és több pénzt termelnek. Hatékonyabban megértik egymást, egy nyelvet beszélnek. Maguktól jut eszükbe ezernyi hatékonyságnövelő ötlet, motivációjuk azóta is folyamatos. A tréningre fordított összeg már másnap megtérült. 

Viszonteladói hálózatunk alapképzését is Laci oktatja. A legjobb az, hogy a tréning hatására a következő napon az összes viszonteladónk visszaköveti az összes kiadott ajánlatát, behozza az összes mulasztását és 2 nap múlva a rendelésállományunk megszaporodik."

Nágel Balázs
ügyvezető
Nordart


"Alapvetően műszaki beállítottságú vagyok, de cégvezetőként kénytelen vagyok az értékesítéssel is érdemben foglalkozni. Ami számomra akkor is tukmálást jelentett, amikor tudtam, hogy szolgáltatásaink valóban magas színvonalúak és a tárgyalópartnerem cégének valóban óriási szüksége lenne rá.
Míg a legtöbb értékesítési képzés kifejezetten értékesítőknek szól, addig Laci tréningjén óriási élmény volt szembesülni azzal, hogy nem csak született "porszívóügynökök" lehetnek jó értékesítők, hogy anélkül lehetek én is sokkal hatékonyabb ebben, hogy fel kelljen adnom a személyiségemet, mert ezek a technikák tanulhatók, sőt élvezhetők is. (Ezt tényleg nem hittem volna korábban.)
Már alig várom, hogy a következő évben Laci rendszeres konzultációi segítségével a gyakorlatban is jobban tudjam alkalmazni az új tudást.
Mérnököknek, informatikusoknak kifejezetten ajánlom!"

Róth Dénes
ügyvezető
vestigo.hu


"Rutinos értékesítőként és értékesítési vezetőként is jó volt megerősítést kapni a "ha én lennék a vevő" mentalitás, és a kérdésfeltevések fontosságáról Laci tréningjén. Várom a jövő évi tréninget a szituációk gyakorlásával! "

Csirmaz Gabriella
értékesítési vezető
Asia Center


"10 év alatt 350 millió Ft értékben adtam el weboldalt és Laci mégis tudott újat mondani az értékesítésről, amit rögtön hasznosítani is tudtam." (Régebben "csak" ügyfelem, most már stratégiai partnerem.)

Horváth Balázs
ügyvezető, tulajdonos
abaco.hu


"László a nyílt értékesítési tréningen nagyon jól keretbe foglalta a főbb pontokat és mindvégig sikerült fenntartania a figyelmemet. Nekem igen hasznos volt. Köszönöm."

Koczka Veronika
life and business coach
www.koczkavera.hu


"Egyszerű, könnyen érthető és mindennapi salesbe könnyen implementálható tippeket kaptam Laci nyílt tréningjén. Köszönöm!"

Csankovszki Kata
sales manager
ID&Trust Ltd.


“László ízig-vérig értékesítő. A tréning tananyaga gyakorlati példákon alapul. A tréner minden tartalmi egység végén példákon keresztül gyakoroltatja be a résztvevőkkel az anyagot. Mindenkinek ajánlom, aki értékes tudással szeretné fejleszteni értékesítési tudását.”

Kiss Ildikó
Értékesítési Igazgató
Hajdu Sylenta Kft.


"Laci B2B tréningjén személyesen is részt vettem, ami után egyből megrendeltünk tőle az értékesítő csapatunk részére is egy képzést. A csapat egyik legnagyobb gyengesége a nem megfelelő bizalomépités majd az ebből fakadó kifogáskezelés volt, amire praktikus es működő tanácsokat kaptunk. Engem meggyőzött, jó szívvel ajánlom."

Dr. Honti Adél Márta
Tulajdonos, üzletfejlesztési Igazgató
Stagmadness


"Intenzív, gyakorlatias és valóban interaktív tréning. Nagyon sok gondolatébresztő téma és felvetés, amik jól hasznosíthatók a mindennapi munkában és a hosszú távú tervezésben egyaránt. László rengeteg személyes tapasztalata és története hitelességet, személyisége pedig gyorsan baráti, közvetlen hangulatot teremtett a tréning során.”

Horváth Richárd
Ügyvezető
Core Systems Kft.


„László előadása nem csak a sales-eseknek nyújt kézzelfogható és azonnal hasznosítható ismereteket. A tudás szinte bármely területen hasznosítható. Egy társkereső közösség vezetőjeként izgalmasnak találtam megvizsgálni a természetesen is használt networking fogásokat a társkeresés folyamatában. A folyamatok megértése, hozzásegít a hibák elkerüléséhez és a zökkenőmentes ismerkedéshez.”

Pirchala Berta
Tulajdonos
miitt.hu


"Termékfejlesztőként nekem az értékesítés púp a hátamon, egy szükséges rossz. Mind a gondolkodásom, mind a mentalitásom nagyon távol áll a tőle, ha rajtam múlna, ingyen adnék mindenkinek mindent. László leveszi ezt a terhet a vállamról, segítséget nyújt az értékesítés kialakításában és működtetésében, az értékesítő kiválasztásától kezdve az értékesítési stratégia kialakításán át az értékesítés folyamatos monitorozásáig. Segítségével biztosan tudom, hogy az értékesítés jól és hatékonyan működik, és teljes odafigyeléssel koncentrálhatok a saját feladataimra."

Lukács Péter
CEO
Racing Bazár


"Miután részt vettem a direkt értékesítési képzésen, elkezdtem jobban odafigyelni vásárlóként az eladók magatartására. Sok cégnél azon oknál fogva nem vásároltam, mert még az alapokat sem ismerték az értékesítő kollégák. A mai világban rengeteg rossz értékesítő van emiatt sokkal elutasítóbbak vagyunk az eladókkal, ha bármit is vásárolni szeretnénk. Amit Lacinál hallottam mindenképpen különbséget mutat a piacon, ajánlom minden értékesítő kollégának, hogy szánja rá az időt és vegyen részt a tréningen, ezáltal gazdagítva a szakma kopottas világát, és érjenek el minél több sikert az itt tanultak segítségével.”

Bácsai Péter
IT sales vezető


"Kedves Laci! Nagyon köszönjük a tréninget. Pont azt kaptuk, amit vártunk, az elméleti tudás mellé gyakorlatias tippeket, kifejezetten ránk szabott, azonnal hasznosítható ötleteket. Már ma alkalmaztam az újratervezett bemutatkozásom, és az történt, ami korábban nem: … megértették!"

Kaiser Krisztina
Ügyvezető
Sekasoft