KKV értékesítés fejlesztés

Amikor üzleti tervet készítesz, vagy már a céljaid elérésén dolgozol, felteszed magadnak ezeket a kérdéseket?

Nem csak a nagy cégek kiváltsága a profin megtervezett értékesítési folyamat. A KKV szektorban is szükség van rá, de sok vállalkozó, aki egyébként remek szakember, nem fordít erre a területre elegendő figyelmet, inkább ösztönösen csinálja.

Ha te is a KKV szektorban tevékenykedsz, kérdezd meg magadtól, hogy:

  • Mit gondolnak rólad a vevőid?
  • Mérnökként, informatikusként, egyéb szakemberként szükséged van értékesítőre, vagy neked kell elvégezned ezt a feladatot?
  • Az online marketing leadet vagy vevőt generáljon?
  • Mi a pontos feladata az értékesítőidnek?
  • Melyik a legjobb ügyfélszerzési mód számodra?
  • Mi az oka, hogy nem válnak be az értékesítők a cégednél?
  • Hogy működik a backoffice?
  • Hogyan méred az értékesítést?
  • Hogy működnek a viszonteladóid?

Ha meg is osztod velem az értékesítés helyzetét a cégedben, kérlek, hogy töltsd ki ezt az űrlapot! 

Téged mennyire foglalkoztatnak ezek a kérdések? Ezt beszéljük meg az első találkozón, ezután egy több lépésből álló folyamatot vázolok fel neked. Ha ezen a folyamaton végig mész, helyére kerül ez a szépséges építőkocka a cégednél, amit úgy hívnak, hogy értékesítés. Természetesen a sikeres vállalkozásnak több összetevője (jó termék/szolgáltatás, pénzügy, céges folyamatok stb.) is van, én ezt az egyet tudom megmutatni neked, és megszerettetni veled!


Vittinger László
kapcsolatépítész

"A Lacival megkezdett közös munka új lendületet adott nekünk, és pont azt az a gondolkodásmód változást érte el nálunk, amit már régóta szerettem volna látni az értékesítésben. Az alapokról kezdtük vele tavaly nyáron. Sokat segített abban, hogy az értékesítők megfelelően pozícionálják magukat cégen belül, és a vevők előtt egyaránt. Motiváltak és magabiztosabbak lettek, egyben eredményesebbek is. Megértettük, miért fontos a zárás, mire jó az ügyfélreferencia, és megtanultuk tőle, hogyan kérjünk ajánlást.

Jó szívvel ajánlom őt minden cégvezetőnek, értékesítési vezetőnek, aki továbbra is jó eredményt szeretne elérni az értékesítésben, és azoknak is akik változásokat tartanak szükségesnek ezen a területen."

Gál István 
kereskedelmi igazgató
AQ Anton Kft.

>>Referenciáim<<

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhetsz a konzultációra: