Értékes(ítő) szövegírás

Minden szöveg, amit publikálsz, értékes kell legyen. Te határozod meg a célodat vele, de a piacod dönti el, hogy jó vagy nem. Nem te és nem mi. Nem neked, a cégednek, vagy a főnöködnek írunk. A piacodnak.

Érték az is, ha csak végigolvassa a bejegyzésed, még nagyobb, ha hozzászól vagy megosztja az olvasód. Ha ez a célod vele, akkor érték. Érték, ha a hírleveled hatására elmegy a landing page-edre vagy a termékoldaladra. Érték, ha a honlapod hatására felveszi veled a kapcsolatot. És természetesen érték, ha a szöveg hatására vásárol nálad. Méghozzá egyre többször, akár egyre nagyobb értékben.

Blogodhoz tartalomtervet készítünk: átadunk neked egy vázlatot - amit nyilván hosszas kutatómunka előz meg -, amit te átnézel, és megbeszéljük. Aztán végrehajtjuk. Te pedig learatod az eredményét.

Emailjeidet, kampányaidat megírjuk és beidőzítjük, felugró ablakaidat megszövegezzük és beállítjuk. Legyen csak egy egyszerű hírlevél-sorozat, vagy akár webáruházhoz kapcsolt email marketing, esetleg időszakos kampány. A munka a miénk, a bevétel a tiéd. Akár 15 féle különböző kampányt is készíthetünk, és ebből csak egy az árakció.

Honlapodat átnézzük és javaslatot teszünk. Ha elfogadod, elkészítjük az új szövegezést.

Közösséget építünk, belőlük elkötelezett vásárlókat és rajongókat faragunk. Mindezt úgy, hogy semmit nem tukmálunk, nem erőszakolunk rájuk.

Az elkészült szövegekre garanciát vállalunk, díjunk az egyszeri javítást is tartalmazza.

Kérj egy ingyenes konzultációt, hogy megnézzük, hogyan növelhetjük szövegeinkkel a te bevételeidet is.

Szalai Rita
a szabadságod írója

Vittinger László
kapcsolatépítész

>> Vissza az eszközökhöz <<

Néhány  ügyfelünk véleménye:

“ Ritát bíztam meg a blogbejegyzések írására. Az első néhány írása után bátran adtam oda neki a blog és a webáruház hírleveleinek megírását is. Egyik legjobb befektetés, a webáruház forgalma megduplázódott, mióta Rita írja a cikkeket. Az íráson felül nagyon sok ötlete van a fejlesztésekkel, az egész vállalkozással kapcsolatban, ontja magából az ötleteket. Több szövegíróval dolgoztam együtt az évek alatt, de Rita szakértelme és lelkesedése felül múlja őket.“
Orosz Tünde

"Ritáékkal közel 1 éve dolgozok együtt. Webshopjainkba gyakorlatilag az összes szövegírással / termék kezeléssel kapcsolatos munkát ők csinálják. A proaktív hozzáállás miatt az elejétől szuper a kapcsolat, ők nem csak szóvéget írnak, ötletekkel is segítik az informatikusok és a többi kolléga munkáját. A sürgős munkákat tényleg gyorsan készítik, a határidők betartása is jól működik. Eddigi tapasztalataim alapján nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben letudom tenni a termékek menedzselésével kapcsolatos terheket, és jut időm más teendőkre is. A kapcsolattartás egyszerű, és ebben is tükröződik a pozitív hozzáállás.
Horgher Antal

"Végtelenül és maradéktalanul elégedett vagyok Rita szövegeivel. Számomra minden várakozást felülmúltak, pedig még magasabban is volt a léc, mert mindenki említette, hogy ügyes a kolléganő más területen is. Nagyon örülök, hogy végre olyasvalaki írja a szövegeket, aki választékosan, helyesen ír, és nem csak tőmondatokban fogalmaz. Eddig Ádámon kívül nemigen volt olyan ember, akire jó szívvel bíztam volna a webshopok szövegeit, de Rita szövegei mellett még én is elszégyellem magam. Tetszik a szövegekben a sok gyakorlatias tipp és infó, ami megkönnyítheti a vásárló dolgát (mit tartalmaz a csomag, kézzel összeszerelhető, szabályozható, de csak garanciavesztéssel, stb.)"
Somogyvári Ágnes