Értékesítési tréning Jelenleg nem rendelhető.

Értékesítési tréning

technikák helyett értékesítői gondolkodásmód

Nézzük meg, hogy mit mondanak a tréningemről, akik már részt vettek rajta: 

"Az én értékesítőim jól működtek. Igazi profik, semmi szükségük nem volt tréningre. Gondoltam, az év első munkanapja teljen jól, Laci csinál egy laza tréninget, összefoglalja, rendszerezi a tudásukat. Jól telt. Azóta még jobban működnek, még lelkesebbek, lazábbak és több pénzt termelnek. Hatékonyabban megértik egymást, egy nyelvet beszélnek. Maguktól jut eszükbe ezernyi hatékonyságnövelő ötlet, motivációjuk azóta is folyamatos. A tréningre fordított összeg már másnap megtérült. 

Viszonteladói hálózatunk alapképzését is Laci oktatja. A legjobb az, hogy a tréning hatására a következő napon az összes viszonteladónk visszaköveti az összes kiadott ajánlatát, behozza az összes mulasztását és 2 nap múlva a rendelésállományunk megszaporodik."

Nágel Balázs
ügyvezető
Nordart

"Intenzív, gyakorlatias és valóban interaktív tréning. Nagyon sok gondolatébresztő téma és felvetés, amik jól hasznosíthatók a mindennapi munkában és a hosszú távú tervezésben egyaránt. László rengeteg személyes tapasztalata és története hitelességet, személyisége pedig gyorsan baráti, közvetlen hangulatot teremtett a tréning során.”

Horváth Richárd
Ügyvezető
Core Systems Kft.

Te mit fogsz mondani a trénigemről?

A következő kérdésekre (is) választ kapsz a tréningen:

  • Mi az értékesítés?
  • Milyen lépésekből áll az értékesítés?
  • Hogyan építesz bizalmat?
  • Hogyan hatsz ellenállhatatlanul a másik fél gondolataira pusztán kérdésekkel?  
  • Hogyan adminisztrálod az értékesítési folyamatot?
  • Tulajdonság, előny, vagy haszon?
  • Mit válaszolsz a „Ezt meg kell beszélnem az üzlettársammal/kollégámmal/feleségemmel” kifogásra?
  • Mi a legegyszerűbb kifogáskezelési technika?
  • Milyen a hatékony árajánlat?
  • Hogyan zárod az értékesítési folyamatot?

Ha megnézed a KKV értékesítés fejlesztés oldalt, akkor láthatod, hogy mit vizsgálok meg a felmérés során. Így a te cégedre szabott megoldást biztosítok neked.

Ha kíváncsi vagy a céged értékesítésére egy külső nézőpontból, először kérj egy díjtalan konzultációt, ha csak ki akarsz próbálni, jelentkezz egy nyílt tréningemre!

Vittinger László
kapcsolatépítész

"10 év alatt 350 millió Ft értékben adtam el weboldalt és Laci mégis tudott újat mondani az értékesítésről, amit rögtön hasznosítani is tudtam."

Horváth Balázs
ügyvezető, tulajdonos
abaco.hu

>> Vissza az eszközökhöz <<