Hatékony kolléga - coaching Jelenleg nem rendelhető.

Hatékony kolléga - coaching

Kedves cégvezető!

Előfordult veled, hogy az egyébként jól teljesítő  kolléga egyszer csak elkezdett kapkodni, enervált lett, hibát hibára halmozott? Milyen magánéleti problémák gátolták már a hatékony munkavégzésben a kollégákat? Mennyi bevételkiesést jelent neked egy-egy ilyen, ráadásul elhúzódó helyzet?

Nem csak a szakmai és értékesítési tudáson múlik a siker, a személyes problémákat is meg kell oldani!

Szülővel, gyerekkel, házastárssal meglévő feszültség, egyéb emberi problémák gátolhatják az egyébként kiválóan teljesítő kollégáidat. Könnyű azt mondani, hogy „Hagyd otthon a problémát!”, ha erre nincs eszköze a kollégádnak. Emellett akár a munkahelyen egymás közt is előfordulhat a kollégák között nem szakmai, hanem személyes probléma, ami kihathat a teljesítményre.

A fenti problémák közül valamelyikben magadra/cégedre, kollégádra ismertél?

Ilyen esetekben nyújthat megoldást a coaching.

A coaching egyik legfontosabb ismérve, hogy rövid idő alatt képessé tesz (ha Te is akarod a változást!) aktuális problémáid, válsághelyzeteid kezelésére. Kiemel a megoldandó szituációból, így felülről tudsz rátekinteni saját életedre. Higgadtabban, sokkal nagyobb rálátással képes leszel a lehető legjobbat kihozni a már kialakult helyzetből. Kilépsz a megszokott keretek és rutin megoldások bűvköréből. A találkozókon az eddig használt eszközeidhez képet más, új és izgalmas, játékos módszerek segítségével több szemszögből vizsgáljuk meg, tárjuk fel és oldjuk meg a nehéz, elakadást jelentő helyzeteket. A cél: kihozni mindenkiből mindazt a többletet, amire képesnek érzi magát.

A coaching akár magánéletet, akár munkát, karriert érintő kérdésekben egyaránt működik.

Kérj egy ingyenes konzultációt, és nálad is kiderítjük, hogy mire van szükséged a kollégád hatékonyságához!

Bartha Anikó
Coach, HR csapatépítész

>> Vissza az eszközökhöz <<