Hatékony kolléga

Kedves cégvezető!

Előfordult veled, hogy az egyébként jól teljesítő sales kolléga egyszer csak elkezdett kapkodni, enervált lett, hibát hibára halmozott? Milyen magánéleti problémák gátolták már a hatékony munkavégzésben a saleses kollégákat? Mennyi bevételkiesést jelent neked egy-egy ilyen, ráadásul elhúzódó helyzet?

Nem csak a szakmai és értékesítési tudáson múlik a siker, a személyes problémákat is meg kell oldani!

Szülővel, gyerekkel, házastárssal meglévő feszültség, egyéb emberi problémák gátolhatják az egyébként „cég arcaként” is titulálható értékesítődet. Könnyű azt mondani, hogy „Hagyd otthon a problémát!”, ha erre nincs eszköze a kollégádnak. Emellett akár a munkahelyen egymás közt is előfordulhat a kollégák között nem szakmai, hanem személyes probléma, ami kihathat a teljesítményre.

Ha ilyen esetben felkeresel, a szükséges mennyiségű tréning foglalkozáson azonosítjuk a problémát, megállapítjuk, hogy kinek a problémája, majd rávezetjük a megoldásra a kollégát. Fontos, hogy nem megoldjuk helyette, hanem egy új látásmódra, gondolkodásmódra vezetjük rá úgy, hogy lerövidítsük a nem hatékony időszakot.

A fenti problémák közül valamelyikben magadra/cégedre, kollégádra ismertél?

Kérj egy ingyenes konzultációt, és nálad is kiderítjük, hogy mire van szükséged a hatékonyabb értékesítéshez!

Rajos F. Marianna
életvezetési tréner

Vittinger László
kapcsolatépítész

>> Vissza az eszközökhöz <<