7+1 csapda új kolléga toborzásában és kiválasztásában 

Csapdában érzed magad, mert nem boldogulsz az új kolléga kiválasztásával, és nem tudsz/akarsz megbízni egy profi toborzó céget?

Ha egyedül, toborzó cég bevonása nélkül vágsz bele új kolléga felvételébe, akkor töltsd le a 7+1 csapda új kolléga toborzásában és kiválasztásában anyagunkat INGYENyes Ezután mentsd el vagy nyomtasd ki, és használd rendszeresen sorvezetőként a toborzás-kiválasztási folyamat során!

A letöltéshez kizárólag a nevedre és az emailcímedre lesz szükség. Ha ezeket az oldal alján megadtad, kövesd a kapott levélben leírtakat! (Az adataid megadása után kapsz egy levelet, amiben aktiválni tudod a feliratkozást. Az aktiválás után megkapod a linket, ahonnan letöltheted a "7+1 csapda új kolléga toborzásában és kiválasztásában" anyagunkat. Ha nem találod a leveled, nézd meg a spam mappát, illetve gmail esetén a beérkezett mappa mindegyik fülét!)

Jó munkát és sok sikert a toborzás-kiválasztás során!

A neved és az emailcímed megadásával tudatosan és önként hozzájárulsz ahhoz, hogy információkat küldjek Neked, és az általad ehhez megadott e-mail címedet és nevedet nyilvántartsam és kezeljem. Az adatokat harmadik félnek nem adom át, és kizárólag hírlevél küldés célra használom. Leggyakrabban a blogbejegyzéseinkről és a nyílt eseményeinkről kapsz hetente-kéthetente értesítést. Az adatokat a leiratkozásod időpontjáig tárolom. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz az aktuális hírlevél alján lévő "leiratkozás" linkre kattintva. Adatkezelési nyilatkozat. 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-106747/2016.

Név:
E-mail cím: