A személyes értékesítés 7+1 aranyszabálya

Töltsd le a személyes értékesítés 7+1 aranyszabályát INGYENyes Ezután mentsd el vagy nyomtasd ki, és a kollégáiddal együtt használjátok rendszeresen sorvezetőként az értékesítési folyamat során!

A letöltéshez kizárólag a nevedre és az emailcímedre lesz szükség. Ha ezeket az oldal alján megadtad, kövesd a kapott levélben leírtakat! (Az adataid megadása után kapsz egy levelet, amiben aktiválni tudod a feliratkozást. Az aktiválás után megkapod a linket, ahonnan letöltheted a7+1 aranyszabályt. Ha nem találod a leveled, nézd meg a spam mappát, illetve gmail esetén a beérkezett mappa mindegyik fülét!)

Jó munkát és sok sikert az értékesítés során!

A neved és az emailcímed megadásával tudatosan és önként hozzájárulsz ahhoz, hogy információkat küldjek Neked, és az általad ehhez megadott e-mail címedet és nevedet nyilvántartsam és kezeljem. Az adatokat harmadik félnek nem adom át, és kizárólag hírlevél küldés célra használom. Leggyakrabban a blogbejegyzéseinkről és a nyílt eseményeinkről kapsz hetente-kéthetente értesítést. Az adatokat a leiratkozásod időpontjáig tárolom. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz az aktuális hírlevél alján lévő "leiratkozás" linkre kattintva. Adatkezelési nyilatkozat. 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-106747/2016.

Név:
E-mail cím: