Üzleti kapcsolatépítés - azaz networking 

Irigyled azokat az embereket, akik mindig könnyedén, fesztelenül ismerkednek egy rendezvényen vagy konferencián? Ráadásul rendszeresen üzleteik születnek ezekből az ismeretségekből?  

Van egy jó hírem, ez tanulható! Kezdő vállalkozók, rutinos, de új üzletbe fogó vállalkozók, területi képviselők, értékesítők, introvertált személyiségek profitálhatnak abból a tudásból, amit átadok egy tréningen.

Nem tudod, hogy szükséged van-e erre? Akkor csak magadnak válaszolj légy szíves a következő kérdésekre, osztályozd le magad 1-5-ig (5-ös a legjobb):

  • Egy konferencia vagy kamarai rendezvény után milyen gyakran kapsz rövid időn belül megkeresést a tevékenységeddel kapcsolatban?
  • Milyen gyakran lesz hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolat egy ilyen ismeretségből?
  • Behozza legalább az árát és a munkaidőt (természetesen a konferencián hallottakon felül) egy-egy rendezvény?

Ha 10 alatti pontszám jött ki, akkor szükséged van egy tréningre, ahol együtt feljavítjuk ezt az arányt, én leszek a kapcsolati hálódnak a szövőszéke.

Néhány téma a tréningről:

felkészülés a rendezvényre
bemutatkozás
kérdések ereje a kommunikációban
az a bizonyos vonzerő
hatékony figyelem, a szemkontaktus módja
lassú beszéd, az ööö kiküszöbölése

Akár vállalkozó vagy, akár értékesítő, ezentúl élmény lesz minden rendezvény és konferencia, lekerül rólad a teher, könnyedén és sikeresen fogod építeni a kapcsolati hálódat.

Felejtsd el a tukmálást, légy profi kapcsolatépítő!

Hívj, hogy segíthessek!
Vittinger László
kapcsolatépítész

„László előadása nem csak a sales-eseknek nyújt kézzelfogható és azonnal hasznosítható ismereteket. A tudás szinte bármely területen hasznosítható."

Pirchala Berta
Tulajdonos
miitt.hu

>>Referenciáim<<