Vittinger Meetup - Tudásmegosztó közösség a nyugati vállalkozói kultúra épüléséért. 

Tudást és inspirációt adunk.

A Vittinger meetup alapelve (tudásmegosztó közösség a nyugati vállalkozói kultúra épüléséért)  azt jelenti, hogy hogy jelképes részvételi díjért (4.445 Ft) olyan másfél órás tudásanyagokat nyújtsak nektek előadó társaimmal együtt, amit azonnal használni tudtok a vállalkozásotokban.

Csatlakozz -az alábbi képre kattintva- a meetup.com felületén hozzánk, hogy ne maradj le egyetlen rendezvényről sem. Fókuszban a sales és networking tudás kkv és startup vállalkozások részére.

Fenti témákon kívül HR, cégfejlesztés, cégvezetés, marketing, időgazdálkodás témában is tartunk előadásokat vendégelőadók segítségével. 

Következő meetupok:

2018. április 26. 17:00 óra
A sikeres KKV 4 titka - meetup

Hogyan fizess európai bért a kollégáidnak? Gyere el, és megtudod a sikeres kkv 4 titkát egy valóban sikeres vállalkozótól!

2018. május 3. 17:00 óra
Sales turbózó - Hogyan tudsz jól kérdezni? - meetup

Miért kell gyakorolni a kérdezést? Hogyan befolyásolunk másokat kérdésekkel?​ Miért fontos neked a jó kérdezéstechnika? Gyere el, és megtudod!

A következő űrlapon tudod megadni az adataidat a számlázáshoz, és töltheted le a díjbekérőt, ha valamelyik meetupra jelentkezel:

Várunk szeretettel!

Vittinger László
kapcsolatépítész, közösség menedzser