Turek Miklós

Az értékesítői kommunikáció – vagy általában a kommunikáció - több összetevőből áll. Az a tartalom amit át akarsz adni, kb. 15%-ot jelent a kommunikációdban. Hogyan áll össze a fennmaradó 85%? Hangerő, hangsúly, modor, testbeszéd, gesztusok, megjelenés.

A te cégedben kikkel kommunikálsz? Kollégákkal, beszállítókkal, hivatalokkal és ÜGYFELEKKEL. Nem véletlen emeltem ki az ügyfeleidet, ők a legfontosabbak. Vajon hogyan élik meg az előbb említett 85%-ot? Hogyan tudsz ezen javítani a személyes értékesítésedben? Mennyi javulhat a vevőkonverziód, ha tudatosabban kommunikálsz?

Az ügyfeleiddel kapcsolatban van még egy lényeges szempont: az empátia. Ez valójában azt jelenti, hogy fel tudod-e tenni azt a kérdést, hogy „Ha én lennék a saját vevőm, vásárolnék magamtól?” Hogyan tudod átérezni az ügyfeled problémáját, igényét? Vagy csak a saját hasznod jár a fejedben?  (Ha így van, nem tudsz tartós sikert elérni.)

Az empátia a legfontosabb értékesítői tulajdonság. Vajon tanulható? Vagy veleszületett tulajdonság? Az igazság a kettő között van, ami tanulható, azt megtanítom neked.

Ezekre a kérdésekre színművészként, kommunikációs ismeretek birtokában segítek neked a választ megtalálni a vállalkozásodra és a tevékenységedre szabva.

Turek Miklós

Email: kommunikacio@ertekesits.hu
Telefon: +36 30 265 9010

>> Vissza a szakértőink oldalra <<