Rólam

Vittinger László vagyok. Több mint 10.000 tárgyalás, 23 év értékesítői, kapcsolatteremtési, termék bevezetési, viszonteladói hálózat építési és B2B tapasztalatát nyújtom át  KKV szinten, egy helyen.  

1995 óta értékesítéssel foglalkozom. Ebből 16 év burkolóanyag kereskedelem,  ezen felül villamosipari berendezések, informatikai termékek és szoftverek és tréningek értékesítésében is szereztem tapasztalatot. Az értékesítés oktatását akkor szerettem meg, amikor viszonteladói hálózatot építettem, és azt az elvet követtem, hogy a viszonteladó partneremnek nem terméket adok el, hanem megtanítom, hogy a termékemmel hogyan kereshet pénzt. Ezután másodállásban -csak azért, mert nagyon szeretem ezt a szakmát- felkérésre tartottam képzéseket, és elkezdtem kialakítani azt a saját módszert, aminek egy részét a szakma nagy öregjeitől tanultam, a másik részét pedig a saját tapasztalataimra alapozva fogalmaztam meg. A saját képzésemet is ugyanolyan fontosnak tartom, a mai napig sokat fejlesztem a saját tudásomat is.

A networking is fontos részét képezte a szakmai múltamnak, de ezt sokáig csak ösztönösen csináltam. Amikor megismerkedtem az egyik nagy networking szervezettel, (több vezető tisztséget is betöltöttem náluk) akkor jöttem rá, hogy a sales mellett a networking lesz a másik nagy szenvedélyem, hivatásom. és elkezdtem tudatosan is használni ügyfélszerzésben. Ebben a szervezetben is tartottam képzéseket networking témában.

Ma már természetesen a sales oktatás és a networking a munkám, a hobbim, a hivatásom, amit örömmel adok át a vállalkozóknak és az értékesítőknek.

Küldetésem: Megtanítom a mérnök, közgazdász, könyvelő, informatikus és egyéb, szakterületükön kiváló vállalkozókat valamint az értékesítőket, hogy tukmálás helyett hogyan tegyék értékessé a terméküket, és meg is szerettetem velük ezt a szép hivatást!

Vízióm: elérni, hogy minden magyar értékesítéssel foglalkozó szakember hideghívások helyett kapcsolati hálót építsen, és tukmálás helyett a felismert vevői igényt elégítse ki, valamint az, hogy az értékesítési szakma rangját növeljem.

Mottóm: Addig nem történik semi, amíg valaki el nem ad valamit!

Beszéljenek rólam az ügyfeleim a továbbiakban: http://ertekesits.hu/Referenciak

Egy díjmentes konzultáción feltérképezem, hogy hozzá tudok-e járulni a céged sikereihez. A konzultáció után egy személyre szabott megoldási javaslatot küldök neked, ami alapján közösen el tudjuk kezdeni fejleszteni a kapcsolatteremtési és értékesítési kultúrát.

Ha kisebb kockázatot akarsz vállalni, gyere el valamelyik nyílt tréningemre! Ennek az időpontjairól itt a honlapomon, illetve hírlevélben tájékoztatlak.

Hívj, hogy segíthessek!
Vittinger László
kapcsolatépítész

             

Partnereim

Chocofacture - Csokoládé cégre szabva

PMH - Coaching a hatékony munkatársakért

Hajdú Sylenta - Irodaszer gyorsan kényelmesen

Change Clinic - hogy könnyebben menjen a változás

Sales Talent - Felkutatjuk, megtaláljuk a megfelelő értékesítőt.

Viaweb - A bérelhető weboldal