Referenciáim

Ha én mondom, hogy jó tréningeket tartok, az senkit nem hoz lázba. Dicsekvésnek, tukmálásnak tűnik. Ezért inkább olvasd el ügyfeleim véleményét a tréningekről, és arról, hogy milyen velem dolgozni:


" Laci értékesítési téningjén -a bemutatott példákon keresztül- olyan hibáimra jöttem rá, amit a "Vittinger módszerrel" javítva, a tréning után minden minősített leadet sikerrel zártam."

Kozma Miklós
ügyvezető
Motibro Kft.


"Kedves Laci!
Nagyon tetszett a tréning! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem rajta! Jól volt felépítve és több olyan dolgot is hallottam, amire eddig még nem figyeltem. Külön segítség volt, hogy a kérdések írásánál mindenkit felszólítottál. Néhány mondatkezdés magamtól nem jutott volna eszembe! Egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy jobban tudjak kérdezni. :) Tetszett, hogy sokat kérdeztél és gondolkodásra serkentettél minket. Végre sikerült leszűkítenem a célcsoportomat.  A kádas (olcsó / drága) példa segítségével megértettem, miért is fontos, jól célozni! A munkafüzet is nagyszerű ötlet! Néhányszor még át fogok rajta menni, mert az új dolgok beépüléséhez idő kell. Egy élmény volt! Köszönöm!"

Rajos F. Marianna
Life coach, life designer


"Az én értékesítőim jól működtek. Igazi profik, semmi szükségük nem volt tréningre. Gondoltam, az év első munkanapja teljen jól, Laci csinál egy laza tréninget, összefoglalja, rendszerezi a tudásukat. Jól telt. Azóta még jobban működnek, még lelkesebbek, lazábbak és több pénzt termelnek. Hatékonyabban megértik egymást, egy nyelvet beszélnek. Maguktól jut eszükbe ezernyi hatékonyságnövelő ötlet, motivációjuk azóta is folyamatos. A térningre fordított összeg már másnap megtérült. 

Viszonteladói hálózatunk alapképzését is Laci oktatja. A legjobb az, hogy a tréning hatására a következő napon az összes viszonteladónk visszaköveti az összes kiadott ajánlatát, behozza az összes mulasztását és 2 nap múlva a rendelésállományunk megszaporodik."

Nágel Balázs
ügyvezető
Nordart


"Alapvetően műszaki beállítottságú vagyok, de cégvezetőként kénytelen vagyok az értékesítéssel is érdemben foglalkozni. Ami számomra akkor is tukmálást jelentett, amikor tudtam, hogy szolgáltatásaink valóban magas színvonalúak és a tárgyalópartnerem cégének valóban óriási szüksége lenne rá.
Míg a legtöbb értékesítési képzés kifejezetten értékesítőknek szól, addig Laci tréningjén óriási élmény volt szembesülni azzal, hogy nem csak született "porszívóügynökök" lehetnek jó értékesítők, hogy anélkül lehetek én is sokkal hatékonyabb ebben, hogy fel kelljen adnom a személyiségemet, mert ezek a technikák tanulhatók, sőt élvezhetők is. (Ezt tényleg nem hittem volna korábban.)
Már alig várom, hogy a következő évben Laci rendszeres konzultációi segítségével a gyakorlatban is jobban tudjam alkalmazni az új tudást.
Mérnököknek, informatikusoknak kifejezetten ajánlom!"

Róth Dénes
ügyvezető
Proteus IT Risk Kft.


"Rutinos értékesítőként és értékesítési vezetőként is jó volt megerősítést kapni a "ha én lennék a vevő" mentalitás, és a kérdésfeltevések fontosságáról Laci tréningjén. Várom a jövő évi tréninget a szituációk gyakorlásával! "

Csirmaz Gabriella
értékesítési vezető
Asia Center


"10 év alatt 350 millió Ft értékben adtam el weboldalt és Laci mégis tudott újat mondani az értékesítésről, amit rögtön hasznosítani is tudtam."

Horváth Balázs
ügyvezető, tulajdonos
abaco.hu


"László a nyílt értékesítési tréningen nagyon jól keretbe foglalta a főbb pontokat és mindvégig sikerült fenntartania a figyelmemet. Nekem igen hasznos volt. Köszönöm."

Koczka Veronika
life and business coach
www.koczkavera.hu


"Egyszerű, könnyen érthető és mindennapi salesbe könnyen implementálható tippeket kaptam Laci nyílt tréningjén. Köszönöm!"

Csankovszki Kata
sales manager
ID&Trust Ltd.


“László ízig-vérig értékesítő. A tréning tananyaga gyakorlati példákon alapul. A tréner minden tartalmi egység végén példákon keresztül gyakoroltatja be a résztvevőkkel az anyagot. Mindenkinek ajánlom, aki értékes tudással szeretné fejleszteni értékesítési tudását.”

Kiss Ildikó
Értékesítési Igazgató
Hajdu Sylenta Kft.


"Laci B2B tréningjén személyesen is részt vettem, ami után egyből megrendeltünk tőle az értékesítő csapatunk részére is egy képzést. A csapat egyik legnagyobb gyengesége a nem megfelelő bizalomépités majd az ebből fakadó kifogáskezelés volt, amire praktikus es működő tanácsokat kaptunk. Engem meggyőzött, jó szívvel ajánlom."

Dr. Honti Adél Márta
Tulajdonos, üzletfejlesztési Igazgató
Stagmadness


Intenzív, gyakorlatias és valóban interaktív tréning. Nagyon sok gondolatébresztő téma és felvetés, amik jól hasznosíthatók a mindennapi munkában és a hosszú távú tervezésben egyaránt. László rengeteg személyes tapasztalata és története hitelességet, személyisége pedig gyorsan baráti, közvetlen hangulatot teremtett a tréning során.”

Horváth Richárd
Ügyvezető
Core Systems Kft.


„László előadása nem csak a sales-eseknek nyújt kézzelfogható és azonnal hasznosítható ismereteket. A tudás szinte bármely területen hasznosítható. Egy társkereső közösség vezetőjeként izgalmasnak találtam megvizsgálni a természetesen is használt networking fogásokat a társkeresés folyamatában. A folyamatok megértése, hozzásegít a hibák elkerüléséhez és a zökkenőmentes ismerkedéshez.”

Pirchala Berta
Tulajdonos
miitt.hu


"Termékfejlesztőként nekem az értékesítés púp a hátamon, egy szükséges rossz. Mind a gondolkodásom, mind a mentalitásom nagyon távol áll a tőle, ha rajtam múlna, ingyen adnék mindenkinek mindent. László leveszi ezt a terhet a vállamról, segítséget nyújt az értékesítés kialakításában és működtetésében, az értékesítő kiválasztásától kezdve az értékesítési stratégia kialakításán át az értékesítés folyamatos monitorozásáig. Segítségével biztosan tudom, hogy az értékesítés jól és hatékonyan működik, és teljes odafigyeléssel koncentrálhatok a saját feladataimra."

Lukács Péter
CEO
Racing Bazár


"Miután részt vettem a direkt értékesítési képzésen, elkezdtem jobban odafigyelni vásárlóként az eladók magatartására. Sok cégnél azon oknál fogva nem vásároltam, mert még az alapokat sem ismerték az értékesítő kollégák. A mai világban rengeteg rossz értékesítő van emiatt sokkal elutasítóbbak vagyunk az eladókkal, ha bármit is vásárolni szeretnénk. Amit Lacinál hallottam mindenképpen különbséget mutat a piacon, ajánlom minden értékesítő kollégának, hogy szánja rá az időt és vegyen részt a tréningen, ezáltal gazdagítva a szakma kopottas világát, és érjenek el minél több sikert az itt tanultak segítségével.”

Bácsai Péter
IT sales vezető


Kedves Laci! Nagyon köszönjük a tréninget. Pont azt kaptuk, amit vártunk, az elméleti tudás mellé gyakorlatias tippeket, kifejezetten ránk szabott, azonnal hasznosítható ötleteket. Már ma alkalmaztam az újratervezett bemutatkozásom, és az történt, ami korábban nem: … megértették!

Kaiser Krisztina
Ügyvezető
Sekasoft